• Haberler
  • Spor
  • Kenan Yıldız Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Kenan Yıldız Hangi Takımda Oynuyor?

Kenan Yıldız Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Kenan Yıldız Hangi Takımda Oynuyor?

Kenan Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? | Biyografisi ve kariyeri…

Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında şık bir gole imza atan ve oynadığı futbol ile göz dolduran genç futbolcu Kenan Yıldız Yıldız’ın hangi takımda oynadığını ve kariyerini merak edilmeye başlandı.

18 yaşındaki Kenan Yıldız milli takım kariyerindeki ilk golünü bu akşam özel maçta Almanya’ya attı.

Haber
Transfer piyasasının da en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Kenan Yıldız’ın yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Arama motorlarında Kenan Yıldız ile ilgili araştırma yapanlar, Kenan Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? Kaç golü var? Kaç asisti var? gibi ifadelerle oyuncu hakkında bilgi edinmek istiyor.

Kenan Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar…

KENAN YILDIZ KİMDİR?
Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 yılında Almanya’nın Regensburg şehrinde doğdu. Türk uyrukludur. 185 cm boyundadır ve forvet arkası olarak görev yapmaktadır. Türkiye U21 Milli Takımı’nda 6 kez forma giymiştir ve 1 gol kaydetmiştir. Doğduğu şehrin takımı olan Jahn Regensburg’un akademisinde futbola başlayan Kenan Yıldız, iki yıl boyunca Jahn Regensburg altyapısında oynadı.

Daha sonra Bayern Münih ile anlaştı. Bayern Münih’in altyapısına 2012 yılında, 7 yaşındayken katıldı. Kenan Yıldız, alt yaş kategorilerinde takım kaptanlığı yaptı ve Bayern Münih 19 Yaş Altı takıma kadar yükseldi. Altyapıda toplamda 20 maça çıkan Yıldız; 6 gol, 8 asistlik performans gösterdi.

Bayern Münih ile sözleşmesi Temmuz 2022’de sona erdi ve yeni sözleşme imzalanmadı. 12 Temmuz 2022’de Juventus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber

KENAN YILDIZ MİLLİ TAKIM KARİYERİ
2021-2022 Türkiye U-17

2022-Türkiye U-21

KENAN YILDIZ HANGİ TAKIMLARDA FUTBOL OYNADI?
2010-2011 Sallern Regensburg

2011-2012 Jahn Regensburg

2012-2022 Bayern Munich

2022- Juventus

KENAN YILDIZ HANGİ AYAĞINI KULLANIYOR?
Kenan Yıldız, iki ayağını da kullanabilen genç bir yetenek. Tüm kariyeri boyunca 65 maça çıkıp 21 gol 15 asist üretmiştir.

Bakmadan Geçme