• Haberler
  • Genel
  • Kemalettin Yılmaz: Aferin Başkan – Kocatepe Gazetesi

Kemalettin Yılmaz: Aferin Başkan – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Twitter'dan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ‘Aferin Başkan’ diyerek eleştirdi Yılmaz, attığı Twit'te, “Belediye Başkanın Afyonlulara Bayram Müjdesi Hayırlı olsun diyerek, Bugün bayramın 3. günü Afyon il merkezinde sular akmıyor. Şehrin yüzde 50'si susuz. Belediye başkanının Afyonlulara bayram müjdesi, hayırlı olsun” diyerek eleştirdi.Yılmaz attığı 2. Twit'te ise, “Su [&hellip]

Kemalettin Yılmaz: Aferin Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Twitter’dan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ‘Aferin Başkan’ diyerek eleştirdi

Yılmaz, attığı Twit’te, “Belediye Başkanın Afyonlulara Bayram Müjdesi Hayırlı olsun diyerek, Bugün bayramın 3. günü Afyon il merkezinde sular akmıyor. Şehrin yüzde 50’si susuz. Belediye başkanının Afyonlulara bayram müjdesi, hayırlı olsun” diyerek eleştirdi.
Yılmaz attığı 2. Twit’te ise, “Su bakanının memleketi Afyon’da bayramın 3. gününde şehrin yüzde 50’sinde sular akmıyor. Belediyeye helal olsun, Afferin Başkan!” dedi.
Konuyla İlgili Yeha muhabirine konuşan Milletvekili Yılmaz, “Bu bayram günün de bu millete görülen reva mıdır? Kendilerine bir şey söyledik mi? ‘Bu Allah yapısı değil kul yapısı’ diyorlar. Sen tedbirini almadan freni patlak arabayla yola çıkarsan kaza yapman kesindir” dedi.
Başkan Çoban’ın sürekli sözünü ettiği cesaret isteyen alt yapı işte ortada diyen Vekil Yılmaz, “Bayramın 3. Günü susuz kaldık. Bizim suyumuz yok değil, var, ancak iş bilmez bir başkanımız var. Hatta su bakanımız bile var ancak sabah kalkınca insanlarımızın yüzünü yıkayacağı su yok. İnsanlar hak ettikleri gibi yönetilirler diye bir söz ancak Afyonlu bu yönetimi hak etmiyor. Afyonlunun kantarı belindedir bu yaşadıklarını hepsini not alıyor. İlk seçimlerde Afyonlu bu basiretsiz, beceriksiz ve iş bilmez yönetimden kurtulacaktır. Ne diyelim ‘Sağ Olun Sayın Bakanım, Aferin Başkan” diye konuştu.

Bakmadan Geçme