Kemal Doğulu İmam Hatip Mezunu Mu?

Türk fotoğrafçı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, çok dikkat çeken açıklamalar yapmıştı

Türk fotoğrafçı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, zorlu bir çocukluk dönemi geçirdiğini belirterek, "Biz zengin bir aile değildik. Hatta fakir bir aileydik. Bayağı fakirlik sınırındaydık. Dolayısıyla benim şımarıklık yapacak lüksüm yoktu," ifadelerini kullandı.

Babasının gemilerde çalıştığını ve evde bulunmadığını belirten Doğulu, "Evde bir erkek yok. Oradan gönderebildiği kadar para gönderiyor. O yeterli değil. Beş kardeşiz," diyerek aile içindeki maddi zorlukları vurguladı. Çocukluk döneminde yaşadığı maddi sıkıntılar, onun sorumluluk duygusunu geliştirdi. "Kola içmek istiyorsun ama kola alacak parası yok annenin," diyerek, genç yaşta yaşadığı yoksullukla ilgili anılarını paylaştı.

Doğulu, bu zorluklar karşısında çalışkan bir birey olmayı seçti. "Bakkalda çalıştım, bisiklet tamircisinde, terzide, tatlıcıda, tüpçüde her yerde çalıştım," diyerek çeşitli işlerde çalıştığını belirtti. Her zaman kuaför olma hayali olduğunu ifade eden Doğulu, bu hedefe ulaşana kadar birçok işte görev aldı.

İlkokuldan mezun olduktan sonra, amcasının yönlendirmesiyle İmam Hatip’e yazıldığını söyleyen Doğulu, "İmam Hatip'te okumanın kötü bir katkısı olmadı bana. Kur'an-ı Kerim'i okumuş, hatmetmiş oldum. Bütün duaları ezbere biliyorum," diyerek bu eğitim sürecinin hayatına olumlu etkileri olduğunu vurguladı. Arapça öğrendiğini ve ailesinde Arapça konuşan insanların bulunduğunu da ekledi.

Doğulu, inancının kendisi için önemli olduğunu ve Allah ile olan iletişiminin güçlendiğini belirterek, "Elhamdülillah Müslüman bir insanım ve bu durum hayatıma daha fazla anlam kattı," dedi. Bu açıklamalar, Kemal Doğulu’nun geçmişine dair derin bir bakış sunarken, aynı zamanda azmin ve inancın önemini de gözler önüne seriyor.

Kemal Doğulu İmam Hatip Mezunu Mu?

Bakmadan Geçme