Keloğlan, yoğun ilgi gördü – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar AVM, en sevilen çizgi film karakterlerini çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Yıl boyunca düzenlenen kampanya ve aktivitelerle ilgi odağı olan Özdilek Afyonkarahisar AVM, yarıyıl tatilinde çocukları Keloğlan ile buluşturdu.BUNDAN SONRA DA DEVAMEDECEKCumartesi-Pazar günleri ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler yoğun ilgi gördü. Çocuklar en sevilen çizgi film kahramanları ile birlikte şarkılar söyleyerek dans ettiler. Özdilek Afyonkarahisar [&hellip]

Özdilek Afyonkarahisar AVM, en sevilen çizgi film karakterlerini çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Yıl boyunca düzenlenen kampanya ve aktivitelerle ilgi odağı olan Özdilek Afyonkarahisar AVM, yarıyıl tatilinde çocukları Keloğlan ile buluşturdu.
BUNDAN SONRA DA DEVAM
EDECEK
Cumartesi-Pazar günleri ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikler yoğun ilgi gördü. Çocuklar en sevilen çizgi film kahramanları ile birlikte şarkılar söyleyerek dans ettiler. Özdilek Afyonkarahisar AVM yönetimi, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek özellikle 22. Açılış yıldönümünün kutlanacağı Nisan ayında çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinin Özdilek’te çocuklarla buluşacağını söyledi.

Bakmadan Geçme