Kelepir Ne Demek

Günlük yaşam içerisinde bir çok kişi tarafından bir çok alanda kullanılan Kelepir kelimesinin ne anlama geldiği merak ediliyor

Haber

Alış-verişlerden, tanıtımlara kadar bir çok alanda kullanılan kelepir kelimesinin anlamını belmiyenler internet ortamında bu kelimenin anlamını öğrenmeye çalışıyorlar.

Peki, kelepir ne demek? Kelepir nedir? Kelepir TDK kelime anlamı hakkında bilinmesi gerekenler.

Bir ürün,mal veya eşya alım satımı alanlarında oldukça fazla kullanılan sözcükler arasında yer alan Kelepir kelimesi günün her alanında ve her anında karşınıza çıkabilecek bir kelime özelliği taşımaktadır.

Kelepir Ne Demek?

Kelepir değerinden çok daha uygun fiyatla alınan ya da alınabilecek bir ürün, mal veya eşyalar için kullanılan “ucuz” ya da “uygun” manasında bir kelimedir. Herhangi bir eşya ya da ürün için kelepir kelimesi kullanılabilir. Düşünülenden çok daha uygun fiyatlı alınma durumu olan herhangi bir unsur adına kelepir kelimesi kullanılabilmektedir.

Kelepir Nedir?

Düşünülenden çok ucuz fiyata alınmış olan herhangi bir ürün ya da eşya için kelepir kelimesi kullanılır. Üstelik aynı zamanda bu bir araba ya da taşınmaz ile beraber pek çok konsept için değerlendirilebilir. Buna bir örnek vermek gerekirse;

Kelepir TDK Kelime Anlamı

Türk Dil Kurumu’na bakıldığında kelepir kelimesi, ‘’Değerinden çok daha uygun fiyata alım’’ olarak geçmektedir. Günlük yaşamda ya da farklı yerlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Bakmadan Geçme