• Haberler
  • Genel
  • “Kel Ali”ye ateşe devam – Kocatepe Gazetesi

“Kel Ali”ye ateşe devam – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan merhum Ali Çetinkaya ile ilgili açıklamalarına Şanlıurfa mitinginde de devam etti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği büyük devlet adamı ve Milli Mücadele Kahramanı, merhum Ali Çetinkaya ile ilgili eleşti-rilerini cumartesi günü Şanlıurfa’da yaptığı konuşmasında da sürdürdü.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitinginde Ali Çetinkaya ile ilgili olarak şunları söyledi:“CHP’li Ankara Yenimahalle [&hellip]

"Kel Ali"ye ateşe devam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan merhum Ali Çetinkaya ile ilgili açıklamalarına Şanlıurfa mitinginde de devam etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Afyonkarahisar’ın yetiştirdiği büyük devlet adamı ve Milli Mücadele Kahramanı, merhum Ali Çetinkaya ile ilgili eleşti-rilerini cumartesi günü Şanlıurfa’da yaptığı konuşmasında da sürdürdü.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitinginde Ali Çetinkaya ile ilgili olarak şunları söyledi:
“CHP’li Ankara Yenimahalle Belediyesi Atıf Hoca’nın idam edilmesi kararını veren hakim Ali Çetinkaya’nın ismini bir parka verdi. Diğer adıyla Kel Ali, güya adalet dağıtıyor. ‘Sanığın idamına, şahitlerin bilahare dinlenmesine’ diyor, önce idam ediyor, ondan sonra şahitlerin dinlenmesi diyor. Ve İskilipli Atıf Hoca’yı idam sehpasına gönderiyor. Sayın Kılıçdaroğlu, dün Afyon’da çıkıyor, bu şahsı, Kel Ali’yi, Ali Çetinkaya’yı büyük devlet adamı olarak ilan ediyor ve savunuyor. Yahu bu nasıl bir devlet adamlığı be? Sen mi bu ülkeye devlet adamı olacaksın, siyaset adamı olacaksın da bu ülkenin önüne geçeceksin? Şahidi dinlemeden, önce idam edip ipini çekeceksin, sonra şahitlerin dinlenmesine diyeceksin. Ve ondan sonra da bu kararı verene büyük devlet adamı diyeceksin. Yahu sen ne biçim devlet adamısın be? Senin her yerin dökülüyor. 12 Haziran’da bunlara gereken cevabı ver-meye var mıyız? 12 Haziran’da bunlara gereken cevabı milletim verecek”

Bakmadan Geçme