• Haberler
  • Genel
  • KEKA yapılanması masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

KEKA yapılanması masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

KEKA 2010 yılı 6. Yönetim Kurulu toplantısı Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel'de düzenlendi. Toplantıda ajans yapılanması ve hedefleri ortaya konuldu Ajansın yapılanması masaya yatırıldı Merkezi Kütahya'da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ile Uşak illerini kapsayan Kuzey Ege Kalkınma Ajansı (KEKA) 2010 yılı 6. Yönetim Kurulu toplantısına Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı. Toplantı Oruçoğlu Termal Otel'de gerçekleştirildi. Yönetim [&hellip]

KEKA yapılanması masaya yatırıldı

KEKA 2010 yılı 6. Yönetim Kurulu toplantısı Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel’de düzenlendi. Toplantıda ajans yapılanması ve hedefleri ortaya konuldu

Ajansın yapılanması masaya yatırıldı
Merkezi Kütahya’da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya ile Uşak illerini kapsayan Kuzey Ege Kalkınma Ajansı (KEKA) 2010 yılı 6. Yönetim Kurulu toplantısına Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı. Toplantı Oruçoğlu Termal Otel’de gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe başkanlığındaki toplantıda 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantının açılış konuşmasını Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga yaptı. KEKA Yönetim Kurulu Toplantısı ile bölgede, iller arasında iletişimin artmasına ve bunun yanı sıra sorunların il ölçeğinden bölge ölçeğine taşınarak ele alınmasına vesile olunduğunu söyledi. Ajansın bu ay ki toplantısında KEKA’nın gerek yapılanması gerekse hedeflerine ilişkin önemli kararlar alınacağına işaret eden Vali Haluk İmga toplantının hayırlı olmasını diledi. Kuzey Kalkınma Ajansı (KEKA) Yönetim Kurulu Başkanı Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, ajansın olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantı gündem konuları hakkında bilgi veren Vali Şükrü Kocatepe, Genel Sekreterlik bünyesinde çalışma birimleri oluşturulması, kurulmasıyla ilgili bir gündem maddesinin bulunduğunu kaydetti.
Gündemdeki konular görüşüldü
Birimler arasındaki iş bölümünü karara bağlayacaklarını söyleyen KEKA Yönetim Kurulu Başkanı Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, çalışma birim başkanlarına vekalet edecek birim uzmanlarını ismen belirleyeceklerini kaydetti. Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinde kurulan Yatırım Destek Ofislerinde görevlendirilecek personel sayısının takdire sunulacağını dile getiren Vali Şükrü Kocatepe; “Yatırım Destek Ofislerinde görevlendirilecek koordinatörlerimizi yine katılımcılarımızın takdirleriyle belirleyeceğiz. 2009 Yılı Ajans Faaliyet Raporunu, 2010 Ocak-Haziran Faaliyet Dönemi Raporunu ve yine 2009 Yılı Mali Programın kesinleşen bütçe sonuçlarını takdirlere sunacağız. 2010 Yılı Haziran ayı gelir ve gider cetvelimizi inceleyerek karara bağlamak üzere görüşlere sunacağız.”dedi.
Toplantı 4 ile hayırlı olsun
KEKA çalışanlarının özellikle de destek personelinin değerlendirmesini yapmayı arzu ettiklerini kaydeden KEKA Başkanı Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, bir önceki toplantı da diğer uzman personel değerlendirmesinin yapıldığını hatırlattı.
Göreve başlayan iki destek personelinin bu dönem için performans değerlendirmesini yaparak karara bağlayacaklarını ifade eden Vali Şükrü Kocatepe şöyle konuştu: “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ile işbirliği protokolünün imzalanması ve bu konuda Yönetim kurulu Başkanına yetki verilmesi konusunu görüşerek karara bağlayacağız.
Bundan sonraki toplantı tarihini belirleyerek bugünkü toplantımızı sona erdireceğiz. Ben bu toplantının her 4 ile hayırlı olmasını, ajansımızın başarılı ve çalışmalarının verimli olması konusunda önemli bir dönüm noktası olmasını temenni ediyorum.”
Toplantıya geniş katılım
Açılışın ardından basına kapalı olarak devam eden KEKA Afyonkarahisar toplantısına; Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İGM Başkanı Salih Sel, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Kütahya TSO Başkanı Nafi Güral, Uşak İGM Başkanı Ali İhsan Uzun, Uşak TSO Başkanı İsmail Karaman, Kütahya İGM Başkanı M. Şükrü Nazlı, Manisa İGM Başkanı Dursun Ali Yıldız katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme