• Haberler
  • Spor
  • Keçilerin rakibi Tofaş – Kocatepe Gazetesi

Keçilerin rakibi Tofaş – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı bu hafta evinde Tofaş'ı konuk edecek. Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak maç Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda başlayacak. Maçın hazırlıklarını tamamlamak için yarın son antrenmanına çıkacak olan Afyon Belediyespor, galibiyet hesapları yapıyor. Evinde oynayacağı maçı seyirci desteği ile kazanmak isteyen Afyon Belediye, ilk maçında [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı bu hafta evinde Tofaş’ı konuk edecek. Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak maç Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başlayacak. Maçın hazırlıklarını tamamlamak için yarın son antrenmanına çıkacak olan Afyon Belediyespor, galibiyet hesapları yapıyor. Evinde oynayacağı maçı seyirci desteği ile kazanmak isteyen Afyon Belediye, ilk maçında Bahçeşehir Koleji’ne 88-79 mağlup olmuştu. İkinci haftayı Trabzonspor’un ligden çekilmesiyle bay geçen Afyon Belediye bu hafta galibiyet ile tanışmak için galibiyet arayacak.
TOFAŞ FENA GELİYOR
Ligin ilk haftasında Pınar Karşıyaka ile karşılaşan ve rakibini 55-82 mağlup eden Tofaş, ikinci hafta da evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. Bu maçta da başarılı olan Tofaş, rakibini 73-61’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Tofaş Afyon’a galibiyet için geliyor.

Bakmadan Geçme