• Haberler
  • Spor
  • Keçilerin rakibi Selçuklu – Kocatepe Gazetesi

Keçilerin rakibi Selçuklu – Kocatepe Gazetesi

Çeyrek finalde rakiplerini eleyen Afyon Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor ve Bursaspor Durmazlar ile Bahçeşehir Koleji yarı finalde eşleşmişti.Toplamda üç galibiyet alacak takımın finale yükseleceği eşleşmelerde Afyon Belediyespor evinde ilk iki maçta Selçuklu Belediyespor'u konuk edecek. Üçüncü maçta da Konya'ya gidecek olan Afyon Belediyespor bir üst tura çıkmak istiyor.BURSA AVANTAJLILigde sağladığı avantajı Play-Off'larda kullanan Bursaspor Durmazlar, [&hellip]

Çeyrek finalde rakiplerini eleyen Afyon Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor ve Bursaspor Durmazlar ile Bahçeşehir Koleji yarı finalde eşleşmişti.
Toplamda üç galibiyet alacak takımın finale yükseleceği eşleşmelerde Afyon Belediyespor evinde ilk iki maçta Selçuklu Belediyespor’u konuk edecek. Üçüncü maçta da Konya’ya gidecek olan Afyon Belediyespor bir üst tura çıkmak istiyor.
BURSA AVANTAJLI
Ligde sağladığı avantajı Play-Off’larda kullanan Bursaspor Durmazlar, evinde oynayacağı ilk iki maçta Bahçeşehir Koleji’ni mağlup etmek istiyor. İki maçın avantajı ile sahaya çıkacak olan Bursaspor kazandığında Bahçeşehir’in sahasına avantajlı şekilde gidecek.

Bakmadan Geçme