Keçilerin rakibi Büyükçekmece

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 13. haftasında evinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımını konuk edecek     İNG Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 13. haftasında Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u konuk edecek. Pazar günü saat 15.15'te oynanacak olan maçtan galibiyet ile [&hellip]

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 13. haftasında evinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımını konuk edecek

İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 13. haftasında Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u konuk edecek. Pazar günü saat 15.15’te oynanacak olan maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Afyon Belediye kazanması halinde galibiyet sayısını 5’e çıkaracak.
Tam takım olarak maça hazırlanan Afyon Belediyespor maçı kazanmak için teknik ve taktik çalışmalarına devam ediyor. Afyon Belediye’nin galibiyetini 5’e çıkarması halinde ligde 3-4 sıra birden yükselebilecek.

Zanna ve Crawford Krallar arasında

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’un formasını terleten Talib Zanna ve Jordan Crawford ligin Sayı ve Ribaunt Kralları arasında yer alıyor. Crawford 16.5 sayı ortalaması ile 10. sırada yer alırken Talib Zanna ise Ribaunt Krallığı’nda yaklaşık 9.9 ribaunt ortalaması ile ikinci sırada bulunuyor.

“Basketi At Formayı Kap”

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 13. haftasında evinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u konuk edecek. Bu maçın devre arasında da yapılacak serbest atışlarla seyircilere forma hediye edilecek. Seyirciler arasından seçilecek 5 kişi serbest atış kullanacak. 5 kişi arasından en çok serbest atış atan kişi formayı kazanacak.

Biletler satışta

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor takımının Büyükçekmece’yi ağırlayacağı maçın biletleri Pazartesi gününden bu yana satılıyor. Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Başkanı Cömert Küce’nin Pazar günü bilet gişelerinin kapalı olabileceğini söyledi. Öte yandan saha içi koltukların 50 lira, diğer koltukların ise 20 liradan satıldığı biletlerin kısa sürede tükenmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme