• Haberler
  • Spor
  • Keçilerin maçı Pazartesi günü – Kocatepe Gazetesi

Keçilerin maçı Pazartesi günü – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 23. haftasında Darüşşafaka Tekfen'e konuk olacak. Bu maç 25 Mart Pazartesi günü saat 19.00'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda başlayacak. Maçın hazırlıklarına Afyonkarahisar'da devam eden Afyon Belediye galibiyet ile ayrılmak için taktik çalışmalarını sürdürüyor.İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un galibiyet sayısını 5'e çıkardı. Son oynadığı maçta Darüşşafaka'yı 87-81 [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 23. haftasında Darüşşafaka Tekfen’e konuk olacak. Bu maç 25 Mart Pazartesi günü saat 19.00’da Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda başlayacak. Maçın hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam eden Afyon Belediye galibiyet ile ayrılmak için taktik çalışmalarını sürdürüyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un galibiyet sayısını 5’e çıkardı. Son oynadığı maçta Darüşşafaka’yı 87-81 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor arayı açtı. Afyon Belediyespor’un bu durumda en az iki galibiyet alması gerekecek.

Bakmadan Geçme