• Haberler
  • Spor
  • Keçilerin gelecek sezon rakipleri – Kocatepe Gazetesi

Keçilerin gelecek sezon rakipleri – Kocatepe Gazetesi

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor'un bu sezon rakiplerinde değişen ekipler var. Üst lige Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Eskişehir Basket'in çıkmasından sonra Süper Lige veda eden Best Balıkesir ve TED Ankara Kolejliler takımı da Basketbol Ligi'ne düştü. Ayrıca geçen sezon Final Gençlik ve Muğla Orman Basketbol Ligi'ne veda ederken, 2. [&hellip]

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’un bu sezon rakiplerinde değişen ekipler var. Üst lige Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Eskişehir Basket’in çıkmasından sonra Süper Lige veda eden Best Balıkesir ve TED Ankara Kolejliler takımı da Basketbol Ligi’ne düştü. Ayrıca geçen sezon Final Gençlik ve Muğla Orman Basketbol Ligi’ne veda ederken, 2. Lig’den de Karesi Gençlikspor ve Ankara Orman takımları da Basketbol Ligi’ne terfi etti.
2017-18 SEZONU TBL TAKIMLARI
Bu sene Türkiye Basketbol Ligi’nde büyük bütçe ve başarılı oyunculardan kurulan Bahçeşehir Koleji, Türk Telekom ve Afyon Belediyespor ligde oldukça iddialı ekipler biliniyor. Akhisar Belediye, Ankara DSİ Mamak Belediye, Balıkesir Basketbol (Best Balıkesir), Bandırma Kırmızı, Bursaspor, Düzce Belediye, Gelişim Koleji, TED Ankara Kolejliler, İstanbulspor Beylikdüzü, Karesi Gençlik, Ankara Orman, Pertevniyal Gençlik, Petkim, Samsun Büyükşehir Anakent, Yalova Belediye, Bahçeşehir Koleji, Türk Telekom ve Afyon Belediyespor bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek ekipler.
GELİŞİM PROJE EKİBİ OLABİLİR
Basketbol Ligi’nde haklarını devretmeye çalışan Gelişim Koleji, Federasyon şartlarının oluşması halinde proje takımı olacak. Kendi takımlarında süre alamayan genç oyunculardan kurulması planlanan takım, gençlerin gelişimine dönük projenin bir parçası olacak.

Bakmadan Geçme