• Haberler
  • Spor
  • Keçilere Can Sevim geldi – Kocatepe Gazetesi

Keçilere Can Sevim geldi – Kocatepe Gazetesi

2017-18 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor gelecek sezon için Koçluk görevine Can Sevim'i uygun gördü. Takımın gelecek sezon Antrenörlüğünü yapacak olan Can Sevim, TED Ankara Koleji'ni çalıştırmıştı. Hafta sonu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın makamında imza töreni düzenlendi. 1982 doğumlu olan genç çalıştırıcı Sevim, kariyerine 2005 yılında mezun olduğu Kolej olan TED [&hellip]

2017-18 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor gelecek sezon için Koçluk görevine Can Sevim’i uygun gördü. Takımın gelecek sezon Antrenörlüğünü yapacak olan Can Sevim, TED Ankara Koleji’ni çalıştırmıştı. Hafta sonu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın makamında imza töreni düzenlendi. 1982 doğumlu olan genç çalıştırıcı Sevim, kariyerine 2005 yılında mezun olduğu Kolej olan TED Ankara Kolejlilerde başladı. Daha sonra Konyaspor, Antalya Büyükşehir, Trabzonspor ve Rönesans TED Kolejlilerinde yer alarak başarılı bir grafik çizdi.
“YÖNETİME İKİ TAKVİYE YAPTIK”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın makam odasında yapılan imza töreninde takım hakkında açıklamalar da bulanan Başkanı Çetinbaş, antrenör Sevim’in takıma ve ilimize hayırlı olmasını diledi. Yönetim Kurulu ile ilgili sorulan soru hakkında bilgi veren Çetinbaş “Geçen seneki yönetim kurulumuzu koruduk. Sadece sayıyı arttırdık, Serhat Gümüş ve Halil Çoban’ı bünyemize kattık. Serhat arkadaşımız Muhasebe’den sorumlu arkadaşımız olacak. Bu sene hedefimiz gerçekten Süper Lige çıkmak ve bunun için de erkenden çalışmaya başladık. Bu sene şansızlık yaşamak istemiyoruz ve takım halinde bütünleşerek bu takımı layık olduğu Süper lige çıkartmak amacındayız” dedi.
“HEDEF SÜPER LİG”
Sezon öncesi transferler hakkında bilgiler veren Çetinbaş, yeni takım Koç’u Can Sevim ve yönetim kurulu ile istişare ederek çalışmaların hızlı bir şekilde başlayacağının müjdesini verdi. Özellikle hedeflerinin Süper Lig olduğunu bir kez daha yenileyen Çetinbaş, “Şu an yönetim oluştu, teknik ekip oluştu. Sırası geldiğinde yapmış olduğumuz toplantılarla bunlarda kararlaştırılacaktır. İstişareli bir şekilde bir çalışma yürüterek, hedefimiz olan Süper lige çıkmaktır” ifadesine yer verdi.
“HER İNSAN BURADA ÇALIŞMAK İSTER”
Afyon Belediyespor’u neden seçtiği sorusuna  cevap veren yeni Koç Can Sevim, “Afyon Belediyespor Basketbol takımında çalışmaktan büyük bir onur duyacağım. Burası çok potansiyel bir şehir ve gerçekten basketbolu çok seviyorlar. Geçen sene TBL Karşılaşmalarını çok yakından takip ediyordum. Salonun o atmosferi ve takıma verdiği enerji benim hoşuma gitti. Burası her insanın çalışmak istediği bir yer o yüzden burayı tercih ettim” şeklinde konuştu.
“SALON AĞUSTOS’TA AÇILACAK”
Yapımı devam eden salonla ilgili olarak sorulan soruya cevap veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Salonumuz önümüzdeki sezon faaliyete hazır bir şekilde girecektir. Tüm maçlarımızı Voleybol ve Basketbol branşında yeni salonumuzda oynayacağız. Yeni hocamıza da hoş geldin diyerek başarılar dileriz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından yeni Koç Can Sevim ve Kulüp Başkanı Çetinbaş birlikte sözleşmeyi imzaladı.

Bakmadan Geçme