Keçilerden teknik heyete katkı

Afyon Belediyespor Basketbol Takımı gelecek sezon yapılanması için OGM Ormanspor'un asistan koçluğunu yapan Oğulcan Çağlar ile anlaşmaya vardı. Keçilerde ayrıca yeni sezon formaları da görücüye çıktı   2021-22 sezonunda İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Basketbol takımı sezon öncesi yapılanmasına devam ediyor. Aldığı bazı oyunculardan sonra teknik heyet görüşmelerine de devam eden [&hellip]

Afyon Belediyespor Basketbol Takımı gelecek sezon yapılanması için OGM Ormanspor’un asistan koçluğunu
yapan Oğulcan Çağlar ile anlaşmaya vardı. Keçilerde ayrıca yeni sezon formaları da görücüye çıktı

2021-22 sezonunda İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Basketbol takımı sezon öncesi yapılanmasına devam ediyor. Aldığı bazı oyunculardan sonra teknik heyet görüşmelerine de devam eden Afyon Belediyespor, teknik heyete katkı yaptı. Geçtiğimiz sezon OGM Ormanspor’un asistan koçluğunu yapan Oğulcan Çağlar yeni sezonda Afyon Belediye’nin başarısı için görev alacak.
Ayrıca Keçiler yeni sezonda giyeceği formaları belirledi. Beyaz tonların hakim olduğu iç saha forması siyah ve mor olmak üzere iki çizgi içeriyor. Mor tona sahip olan dış saha forması ise sponsorlar beyaz olarak yazıldı. Alternatif olarak hazırlanan üçüncü forma ise siyah tonlarda mor çizgili.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme