• Haberler
  • Spor
  • Keçiler'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Keçiler'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından daha da güçlenen yönetimi tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.Ziyarette Türkiye Basketbol [&hellip]

Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından daha da güçlenen yönetimi tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Belediyespor basketbol takımının yeni sezon öncesi hazırlıkları, transfer çalışmaları hakkında Başkan Çoban’a bilgiler verdi. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni Spor Salonu’nu hakkında Başkan Çoban ve Başkan Çetinbaş karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Bakmadan Geçme