• Haberler
  • Spor
  • Keçiler'den basketbola 'Işık' takviyesi – Kocatepe Gazetesi

Keçiler'den basketbola 'Işık' takviyesi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Afyon Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan görüşmeler üzerine Ali'nin menajeri ile görüşmeler tamamlandı. Çıkan ufak pürüz Afyon Belediye ile Işık'ın karşılıklı görüşmesi sonucunda ortadan kaldırıldı. Ali'nin evrakları kendisi ve Belediye tarafından imzalandı. 2016-17 sezonunda Afyon Belediyespor forması giyecek olan Ali Işık, Afyon Belediyespor'un başarısı için ter dökecek. BEST Balıkesir takımından [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan görüşmeler üzerine Ali’nin menajeri ile görüşmeler tamamlandı. Çıkan ufak pürüz Afyon Belediye ile Işık’ın karşılıklı görüşmesi sonucunda ortadan kaldırıldı. Ali’nin evrakları kendisi ve Belediye tarafından imzalandı. 2016-17 sezonunda Afyon Belediyespor forması giyecek olan Ali Işık, Afyon Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. BEST Balıkesir takımından uzun forvet Ali Işık bu sezon toplamda 31 maça çıktı. 9 saat 7 dakika oyunda kalan Ali 243 sayı kaydetti. 68 hücumda 109 savunmada ribaund alan Ali Işık, toplamda 177 ribaundla sezonu tamamladı. Ali’nin sezon ortalaması alında da maç başına 17 dakika 38 dakika forma giydi. Maç başına 7,8 sayı ortalaması ile sahada kalan Ali Işık, 2,1 hücum, 3,5 savunma 5,7 ise ribaund ortalaması ile mücadele etti.
Afyon Belediyespor’a karşı 2015-16 sezonunda iki kez forma giyen Ali Işık Balıkesir’de oynanan maçta takımına büyük katkı sağladı. Bu maçı 101-80’lik skorla kazanan Balıkesir olmuştu. Afyonkarahisar’da oynanan maçta ise 78-76’lık skorla Afyon Belediyespor’un kazandığı maçta Ali Işık 2 sayı 1 faulle maçı tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme