• Haberler
  • Spor
  • Keçiler'de yeni sezon için heyecanlı bekleyiş

Keçiler'de yeni sezon için heyecanlı bekleyiş

HDI Sigorta Afyon Belediyespor'un gelecek sezon ile ilgili yeni teknik adam ve yeni oyuncu kadrosuyla düşük bütçeli ama önceki sezonlar gibi yine ligde ses getiren bir kadro kurulmasının hedeflendiği ifade ediliyor   ING Basketbol Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu 42 puanla 10. sırada tamamlayan ve 3. sezonunu geride bırakan HDI Sigorta Afyon Belediyespor, pandemi nedeniyle seyircisinden uzak [&hellip]

HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un gelecek sezon ile ilgili yeni teknik adam ve yeni oyuncu kadrosuyla düşük bütçeli ama önceki sezonlar gibi yine ligde ses getiren bir kadro kurulmasının hedeflendiği ifade ediliyor

ING Basketbol Süper Lig’de 2020-2021 sezonunu 42 puanla 10. sırada tamamlayan ve 3. sezonunu geride bırakan HDI Sigorta Afyon Belediyespor, pandemi nedeniyle seyircisinden uzak geçirdiği 2020-2021 sezonunda ortaya koyduğu mücadeleyle alkışları hak etmişti.
En beklenmedik çıkışı yakalayan HDI Sigorta Afyon Belediyespor, seyircisiz maçlarda da kimliğini ortaya koyarak sezon boyunca adından sıkça söz ettirmeyi başardı.
Afyon Belediyespor’da gelecek sezon yepyeni bir yapılanmaya gidileceği artan iddialar arasında yer alıyor. Sezonun sona ermesiyle birlikte sözleşmesi sona eren Koç Can Sevim ile resmi bir görüşmenin henüz yapılmamış olması gelecek sezon planlamasında Sevim’in takımın başında olmama ihtimalini artırıyor.
Daha önce sözleşmesinin sona erdiği için boşta olduğunu aktaran Koç Can Sevim, “Yönetim ile resmi olarak bir görüşme yapmadık. 4 yıl boyunca güzel işleri başardığımız Afyonkarahisar’da görev süremizi tamamladık. Gelecekte neler olur bilemem. Başka takımlarla da bir görüşmem olmadı. Halen Play-Off maçları oynanıyor ve sezon sona ermiş değil. Önümüzde daha zaman olduğunu düşünüyorum. Bekleyip hakkımızda hayırlısı ne ise onun olmasını göreceğiz.” dedi.
Koç Can Sevim’in bu sözleri gelecek sezon Afyon Belediyespor’un yeni bir koç ile yola devam edeceği ihtimallerini artırıyor. Ligin en düşük bütçeli takımı olan ve transfer politikasını da düşük bütçeli oyuncularla oluşturan Afyon Belediyespor’un bu kez önceliği koçun kim olacağı.
Haziran ayı sonuna kadar koç ile anlaşmaya varması beklenen Afyon Belediyespor scaut ekibi ile yapacağı taramalar neticesinde de Temmuz sonundan itibaren oyuncu transferlerini yaparak lige adım atabilir. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme