• Haberler
  • Spor
  • Keçilerde rotasyon sıkıntısı devam ediyor

Keçilerde rotasyon sıkıntısı devam ediyor

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde düşme potasından çıkma mücadelesi veren Afyon Belediyespor, ligin 21. haftasında evinde Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk etti. Maça Afyon Belediyespor hızlı başladı. İlk yarıda 10 sayı farkı yakalayan Afyon Belediyespor ikinci yarıda bencteki oyuncuların sakatlığından dolayı ve yetersizliğinden dolayı geriye düştü. Maçın sonunda başa baş bir mücadele olsa da Afyon Belediye maçı [&hellip]

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde düşme potasından çıkma mücadelesi veren Afyon Belediyespor, ligin 21. haftasında evinde Beşiktaş Sompo Japan’ı konuk etti. Maça Afyon Belediyespor hızlı başladı. İlk yarıda 10 sayı farkı yakalayan Afyon Belediyespor ikinci yarıda bencteki oyuncuların sakatlığından dolayı ve yetersizliğinden dolayı geriye düştü. Maçın sonunda başa baş bir mücadele olsa da Afyon Belediye maçı 79-82 kaybetti.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediye oldu. İlk çeyreğin sonuna kadar güzel bir oyunla izleyenleri sevindiren Afyon Belediye maçı alacağının sinyallerini verdi. İlk çeyrek 22-17 Afyon Belediye’nin üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyreğe de Afyon Belediye hızlı başladı. Afyon Belediye bu çeyrekte farkı 12 sayıya kadar yükseltmeyi başardı. Çeyrek sonunda 45-35 üstünlüğü elinde bulunduran Afyon Belediye soyunma odasına da önde girdi.
İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan Beşiktaş farkı kapatmayı başardı. 3 dakikada farkı 6 sayıya çeken Beşiktaş 9. dakikada da farkı bir sayıya çekti. Beşiktaş çeyrek sonunda 61-62 ile çeyreği önde tamamladı.
Son çeyreğe hızlı başlayan yine Beşiktaş oldu. İki dakikada 4 sayı bulan Beşiktaş farkı artırdı. Çeyreğin ilerleyen dakikalarında Afyon Belediye farkı bir sayıya çekti. Çeyrek sonunda 79-82 geriye düşen Afyon Belediye kullandığı son topta başarılı olamadı. Potadan dönen topun ribaundunu yine Afyon Belediye aldı. Yine atış gerçekleşti fakat top yine çemberden döndü ve maç bitti. 79-82 üstünlüğü elinde tutan Beşiktaş maçı da kazanmayı bildi.

Afyon Belediyespor: Altan Erol 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Randy Culpepper 25 sayı (4/12 üçlük), 3 ribaund, 3 asist, Jamelle Hagins 15 sayı, 1 ribaund, 2 asist
Beşiktaş Sompo Japan: Erkan Veyseloğlu 11 sayı, 2 ribaund, 1 asist, Ivan Buva 21 sayı, 7 ribaund, 1 asist, Kyle Gipson 21 sayı (3/6 üçlük), 5 ribaund, 4 asist

Başkan Çoban’a teşekkür edildi

31 Mart’ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından teşekkür edilerek çiçek takdim edildi

Afyonkarahisar’da sporun gelişmesi için elinden geleni yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Afyon Belediyespor ile Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanan maç öncesinde teşekkür edildi. Belediye Başkanı Çoban’a Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından çiçek ve şilt takdim edildi.

Bakmadan Geçme