• Haberler
  • Spor
  • Keçiler'de haraketli günler başladı – Kocatepe Gazetesi

Keçiler'de haraketli günler başladı – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ilk sezonu geçirecek olan ve Ligde kalmak isteyen Afyon Belediyespor basketbol takımı yeni sezon öncesi hareketli günler geçiriyor. Transfer çalışmalarına hız veren Afyon Belediyespor geçen sezondan sözleşmesi devam eden Cevher Özer, Altan Erol, Marcos Knight, Jamelle Hagins, Talat Altunbey ile yine yola devam edecek. Ayrıca Serkan Menteşe ile de sözleşme uzatan [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilk sezonu geçirecek olan ve Ligde kalmak isteyen Afyon Belediyespor basketbol takımı yeni sezon öncesi hareketli günler geçiriyor. Transfer çalışmalarına hız veren Afyon Belediyespor geçen sezondan sözleşmesi devam eden Cevher Özer, Altan Erol, Marcos Knight, Jamelle Hagins, Talat Altunbey ile yine yola devam edecek. Ayrıca Serkan Menteşe ile de sözleşme uzatan Afyon Belediye yeni transferlere devam ediyor.
SERVET ÖZSÜNER
YARDIMCI ANTRENÖR OLDU
Bu sezon takımın başında görev alacak olan Koç Can Sevim’e yardımcı antrenörlük yapacak olan isimlerden ilki belirlendi. Daha önce Samsun Anakent Koçluk, Beşiktaş ve Karşıyaka da ise yardımcı antrenörlük yapmıştı.
CEMAL NALGA AFYON’DA
Transfer çalışmalarına hız veren Afyon Belediyespor’un Serkan Menteşe’den sonra anlaşmaya vardığı bir isim de Cemal Nalga oldu. Süper Ligin önemli takımlarında forma şansı bulan Nalga, Milli takımda da forma şansı buldu. 1987 doğumlu olan tecrübeli oyuncu Pivot pozisyonunda forma giyiyor.
İSMAİL KEREM GÜLME AFYON’DA
Afyon Belediyespor’un yaptığı görüşmeler sonunda anlaşma sağlanan diğer oyuncu ise İsmail Kerem Gülmez oldu. En son Eskişehir Basket’te forma giyen Gülmez, Tofaş, Bursaspor ve Karesi formalarını da terletti.  
“AĞUSTOS AYININ İLK HAFTASI ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK”
Takımın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Eyüp Selman Yavuz, “Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımız sürüyor. Takımı ağustos ayının ilk haftasında toplayarak çalışmalara başlamak istiyoruz. Bu sezon bu yıla kadar mücadele ettiğimiz ligler arasında en zor ligde mücadele edeceğiz. Ligde kalarak gelecek sezona daha avantajlı olmak istiyoruz” dedi.  
“3 YABANCI DAHA
İSTİYORUZ”
Marcos Knight ve Jamelle Hagins’in takımda kalacağına dikkat çeken Yavuz, “Geçen sezondan sözleşmesi olan Marcos ve Hagins ile yola devam edeceğiz. İnşallah onların yanına 5 bayancı sınırı olduğu için 3 yabancı daha istiyoruz. Görüşmelerimiz olan yabancı oyuncular var. Elimizden gelenin en iyisini yaparak performansı yüksek oyuncularla anlaşmak istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme