Keçiler ziyaret turuna devam ediyor

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret turuna devam ediyor. Başkan Çetinbaş ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Afyon Belediyespor'a başarılar dileyen Serteser’e geçen sezon takıma verdiği desteklerden dolayı Başkan Çetinbaş şilt takdim etti.ALP DE UNUTULMADIAfyon [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret turuna devam ediyor. Başkan Çetinbaş ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Afyon Belediyespor’a başarılar dileyen Serteser’e geçen sezon takıma verdiği desteklerden dolayı Başkan Çetinbaş şilt takdim etti.
ALP DE UNUTULMADI
Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alp Şirketler Grubu sahiplerinden Abdurrahman Alp’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu daha sonra Alp Şirketler Grubu’nun Yönetim binasını gezerek firma hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sırasında Alp’e de takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür şilti takdim edildi.

Bakmadan Geçme