Keçiler yine son çeyrekte kaybetti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor, ligin 6. haftasında Beşiktaş Sompo Japan'a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Beşiktaş olurken Afyon Belediyespor da Beşiktaş'ı yakından takip etti. İlk çeyreğin sonunda 21-17 Beşiktaş üstünlüğü oluştu.İkinci çeyreğin başında Beşiktaş farkı tekrar artırmaya başlasa da Afyon Belediye'de Cevher'in performansına McGee ve Hagins'te katıldı. Keçiler ilk yarının sonuna [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor, ligin 6. haftasında Beşiktaş Sompo Japan’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Beşiktaş olurken Afyon Belediyespor da Beşiktaş’ı yakından takip etti. İlk çeyreğin sonunda 21-17 Beşiktaş üstünlüğü oluştu.
İkinci çeyreğin başında Beşiktaş farkı tekrar artırmaya başlasa da Afyon Belediye’de Cevher’in performansına McGee ve Hagins’te katıldı. Keçiler ilk yarının sonuna 4 dakika kala farkı 3 sayıya indirdi. Çeyrek sonunda kaçan Beşiktaş’ı kovalayan Afyon Belediye 2 sayı geride kaldı. Beşiktaş ilk yarıyı 39-37 önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Afyon Belediye’de yine Cevher’in performansına Knight’tan destek geldi ve ilk 5 dakika Afyon’un 46-43 üstünlüğü ile geçildi. Molanın ardından Beşiktaş dengeleri değiştirmeyi başardı ve üçüncü çeyreği 58-52 önde tamamladı.
Son çeyreğe hızlı başlayan Beşiktaş oldu. Son çeyrekte farkı çift hanelere çeken Beşiktaş’a Afyon Belediye’den 5 hücum ribaundu ile cevap gelirken ribauntlar sonunda sayı gelmedi. Afyon Belediye’nin girdiği sayı sıkıntısını Serkan Menteşe çözerken hücumda Afyon Belediye yine de Beşiktaş’ın gerisinde kaldı. Maçın sonunda Afyon Belediyespor, Beşiktaş’a 80-75 mağlup oldu.
Afyon Belediye tek galibiyette kalırken Beşiktaş 4. galibiyetine uzanmayı bildi.

Bakmadan Geçme