Keçiler yine son anda yıkıldı: 78-82

Evinde konuk ettiği Türk Telekom Basketbol takımına karşı başarılı bir mücadele veren Afyon Belediyespor Basketbol takımı rakibine 78-82 mağlup oldu. İlk yarıda farkın açılmasına engel olamayan Afyon Belediye, ikinci yarıda farkı kapatarak öne geçmeyi bildi. Son toplarda başarılı olan Telekom, maçı kazandı   Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin ikinci haftasında [&hellip]

Evinde konuk ettiği Türk Telekom Basketbol takımına karşı başarılı bir mücadele veren Afyon Belediyespor Basketbol takımı rakibine 78-82 mağlup oldu. İlk yarıda farkın açılmasına engel olamayan Afyon Belediye, ikinci yarıda farkı kapatarak öne geçmeyi bildi. Son toplarda başarılı olan Telekom, maçı kazandı

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin ikinci haftasında evinde Türk Telekom’u konuk etti. Maça iki takım da hızlı başladı. İlk çeyreğin ortalarında Telekom, farkı artırmayı başardı. Afyon Belediye yaptığı savunmada ve hücumda pek etkili olamadı ve ilk çeyrek 15-28 Telekom üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyrekte daha iyi oynayan Afyon Belediye, ilk çeyreğe oranla daha fazla sayı üretmeye başladı. İkinci çeyrek yine Telekom’un üstünlüğü ile 35-48 tamamlandı.
İkinci yarıya Afyon Belediye daha istekli başladı. Oynanan üçüncü çeyrekte farkı kapatmayı başaran Afyon Belediye, rakibine sayı imkanı da vermedi. Telekom bu çeyrekte toplamda 12 sayı üretirken Afyon Belediye ise 26 sayı kaydetti. 61-60 ile öne geçen Afyon Belediye bir sayı ile son çeyreğe önde girdi.
Son çeyrekte iki takımın mücadelesi izleyenleri maçın içine çekmeyi başardı. Seyircilerin Telekom hücumlarında ıslıkları, Afyon’un hücumundaki alkışları ve tezahüratları son çeyreğin heyecanlı geçmesine neden oldu. Üstünlüğün sürekli olarak el değiştirdiği çeyrekte Afyon Belediye 5-6 kez öne geçti. 47 saniye kala öne geçen Telekom olurken, Afyon Belediye sayı üretemedi ve geride kaldı. 78-77’den öne geçen Telekom’a, Afyon Belediye’den cevap gelmedi ve maç 78-82 Telekom üstünlüğü ile tamamlandı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme