• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Tofaş'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Tofaş'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı 18. haftada Tofaş'a konuk olacak. Pazar günü (yarın) saat 17.00'de Bursa'da oynanacak olan maçta Afyon Belediye galibiyet arayacak. İlk maçta evinde kazanan Afyon Belediye, bu maçı da kazanarak galibiyeti sayısını 5'e çıkarmak istiyor.TOFAŞ GÜÇLÜ RAKİPAfyon Belediye'ye evinde mağlup olan Tofaş'ın hanesinde 16 maçta 11 galibiyeti [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı 18. haftada Tofaş’a konuk olacak. Pazar günü (yarın) saat 17.00’de Bursa’da oynanacak olan maçta Afyon Belediye galibiyet arayacak. İlk maçta evinde kazanan Afyon Belediye, bu maçı da kazanarak galibiyeti sayısını 5’e çıkarmak istiyor.
TOFAŞ GÜÇLÜ RAKİP
Afyon Belediye’ye evinde mağlup olan Tofaş’ın hanesinde 16 maçta 11 galibiyeti bulunuyor. Toplamda 5 mağlubiyeti bulanan Tofaş 68 averaj ile 27 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Tofaş, Afyon Belediye’yi mağlup ederek galibiyet sayasını 12’ye çıkarmanın peşinde.   

Bakmadan Geçme