• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Timsahları affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Timsahları affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi sahasında Bursaspor Durmazları konuk etti. İki iddialı ekibinin karşılaşmasında Afyon Belediyespor, Bursaspor Durmazlar’ı 85-76 mağlup etti. Afyon Belediye’de 7 oyuncu 8 ve üstü sayı üretmeyi başardı. Sezon başlamadan önce ve sonraki maçlardan bu yana düşük performans sergileyen Zupan bu maçta ortaya koyduğu performansıyla büyük alkış topladı. Bursaspor [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi sahasında Bursaspor Durmazları konuk etti. İki iddialı ekibinin karşılaşmasında Afyon Belediyespor, Bursaspor Durmazlar’ı 85-76 mağlup etti. Afyon Belediye’de 7 oyuncu 8 ve üstü sayı üretmeyi başardı. Sezon başlamadan önce ve sonraki maçlardan bu yana düşük performans sergileyen Zupan bu maçta ortaya koyduğu performansıyla büyük alkış topladı. Bursaspor maça iyi başlasa da Afyon çok çabuk toparlandı. İlk 5 dakika 9-9 berabere geçildi. Bu dakikadan sonra 8-0’lık Afyon serisi geldi ve oyunun kontrolü Afyon Belediye’ye geçti. Bursa mola alıp ardından 9-0 ile cevap verdi. İlk çeyreği bitiren isim Afyon’dan Zupan oldu. İkinci çeyreğe 19-17 Afyon üstünlüğü ile başlandı.
İkinci çeyreğe 12-2’lik seri ile başlayan Afyon maç boyu devam edecek çift haneli farkı yakaladı. Bursaspor biraz farkı eritse de çok fazla sayıda faul yapmaları Afyon’a kolay sayı imkanı sağladı. Vragovic’in son saniye üçlüğü ile devre arasına Afyon Belediye 41-37 üstün girdi.
İkinci yarıya Afyon 3 dakikada 11-0’lık seriyle başladı. Tuğberk ve Zupan ikilisi Afyon’u taşırken Onur Sonsırma Bursa adına bu bölümde 5 sayıyla direnen isim oldu. Çeyreğin son kısmında savunmalar yerlerde sürünürken karşılıklı isabetler geldi. Son çeyreğe 66-57 Afyon üstünlüğü taşındı.
Son çeyreğe Zupan ve Ogün’ün üçlükleriyle Afyon üstün başladı. Fark ilk kez 15 sayıya çıktı. Bursa hücumda çok zorlanırken ilk isabetini dördüncü dakikada bulabildi. Müthiş oynayan Zupan bitime 4.25 kala farkı 19 sayıya kadar çıkardı. Son üç dakikada Bursa etkili olsa da farkı kapatmaya zaman yetmedi. Karşılaşmadan Afyon Belediyespor 85-76 galip ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme