• Haberler
  • Spor
  • Keçiler, Timsahlar'a mağlup – Kocatepe Gazetesi

Keçiler, Timsahlar'a mağlup – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Grubu'nda mücadele eden Afyon Belediyespor, seyircisiz oynama cezası bulanan Bursaspor'a konuk oldu. Afyon Belediye taraftarlarının ev sahibi gibi hissettirdiği bu maçı Bursaspor baştan sona üstün oynayarak 76-61 kazandı.Maça hızlı başlayan Bursaspor oldu. Bursaspor ilk çeyrekte hızlı bir hücum anlayışı içinde yüksek performans sergiledi. Bursa'ya karşı ise Afyon Belediye hücumda etkili olmak [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor, seyircisiz oynama cezası bulanan Bursaspor’a konuk oldu. Afyon Belediye taraftarlarının ev sahibi gibi hissettirdiği bu maçı Bursaspor baştan sona üstün oynayarak 76-61 kazandı.
Maça hızlı başlayan Bursaspor oldu. Bursaspor ilk çeyrekte hızlı bir hücum anlayışı içinde yüksek performans sergiledi. Bursa’ya karşı ise Afyon Belediye hücumda etkili olmak istedi fakat pek başarılı olamadı. İlk çeyrek Bursaspor’un 20-14 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyreğe yine hızlı başlayan ekip Bursaspor oldu. Bursaspor bu çeyrekte 23 sayı bulurken Afyon Belediye, 15 sayı cevap verdi. İlk yarıyı 14 sayı farkla Bursaspor 43-29 önde tamamladı.
İkinci yarının ilk çeyreğine Afyon Belediye hızlı başladı. farkı yavaş yavaş eriten Afyon Belediye çeyrek boyunca 20 sayı buldu. Bursaspor ise Afyon Belediye’ye 12 sayı ile cevap verdi.
Son çeyreğe 55-49 geride giren Afyon Belediye, bu çeyrekte toplamda 12 sayı üretti ve çok fazla geride kaldı. 21 sayı üreten Bursa ise maçı 76-61 kazanmayı başardı.
Maçın sonunda 12 sayı 11 ribaund üreten Hadi Özdemir duble duble yaparak dikkatleri üzerine çekti.
İKİNCİ MAÇ BUGÜN
Bursaspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan ikinci maç bugün saat 18.00’de Bursa’da başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme