Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Timsahlara acımadı

HDI Sigorta Afyon Belediyespor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 10. haftasında evinde Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti. İlk çeyrekte geride kalan Afyon Belediye iyi toparladığı maçı 76-70 kazanarak Bursaspor’u mağlup etti

 

İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 10. haftasında evinde Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Bursaspor oldu. İlk çeyrekte hızlı oynayan Bursaspor, ikinci ve üçüncü çeyrekte Afyon Belediye’nin oyununa engel olamadı ve Afyon Belediye son çeyrekteki mücadelesi ile 6 sayı farkla maçı 76-70 kazandı.
İlk çeyrekte oyuna girmekte zorlanan Afyon Belediye’ye karşılık Bursaspor arka arkaya bulduğu sayılarla farkı açtı. İlk çeyrek 19-27 Bursaspor üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediye, farkı kapatarak rakibini yakından takip etti. Çeyrek sonuna kadar Bursaspor farkı kapatan Afyon Belediye’nin öne geçmesini engel oldu. İlk yarı Bursaspor’un 2 sayılık üstünlüğü ile 37-39 tamamlandı.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediye ön geçmeyi de başardı. Farkı aralamaya çalışan Afyon Belediye 5 sayı farkla üçüncü çeyreği üstün tamamladı.
59-54 ile son çeyreğe üstün başlayan Afyon Belediye, çeyrek sonuna kadar farkı koruyarak maçın sonunda galibiyete uzanmayı başardı. Afyon Belediye 76-70 ile kazandığı maçın ardından galibiyet sayısını 5’e çıkardı ve 6. sırada yer aldı. Bursaspor ise 3 galibiyette kaldı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti