Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Telekom’u elinden kaçırdı

HDI Sigorta Afyon Belediyespor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 5. haftasında konuk ettiği Türk Telekom’a 84-89 mağlup oldu

 

SALON: Prof. Dr. Veysel Eroğlu
HAKEMLER: Özlem Yalman, Ziya Özorhon, Serhat Büker
HDI SİGORTA AFYON BELEDİYESPOR: Sinan Sağlam 6, Utku Saraloğlu 9, Javier Cruz Saldivar 21, Paul Tanner Leissner 14, Ekrem Sancaklı , Akif Egemen Güven 15, Conathan Paul Macura 10, Ali Tuncer 9, Leon Harun Apaydın,
Türk Telekom: Baldwin Kamar 4, Erdi Gülaslan 7, Samuel Thomas Dekker 28, Can Korkmaz 8, Samet Geyik 2, Tyler Ennise Mcintyre 13, Göktuğ Baş, Kyle Gregory 18, Michael Eric 9.
ÇEYREKLER: 22-28, 33-44, 54-62, 84-89

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor, ligin 5. haftasında evinde Türk Telekom’a 84-89 mağlup oldu. Maçın başından sonuna kadar üstünlüğü rakibe kaptıran Afyon Belediye son çeyrekte eşitliği yakalasa da öne geçemedi ve maçı 84-89 kaybetti.
Mücadeleye iki takımda hızlı başladı. Maçın ilk çeyreğinde iki ekipte oyuna ağırlığını koymak için elinden geleni yaptı. Eli sıcak olan Telekom daha fazla sayı buldu. İlk çeyrek Telekom’un 22-28 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediye oldu. Farkı kapatan Afyon Belediye olurken, Telekom da farkı yeniden açtı. Çeyrek sonuna kadar Telekom kaçtı Afyon Belediye kovaladı. Telekom çeyreğin son anlarında farkı açarak 11 sayıya çekti. İlk yarıyı Telekom 33-44 önde tamamladı.
Üçüncü çeyrekte Afyon Belediye farkı azaltarak yakın takibe geçti. Bu çeyrekte Afyon Belediye geri de kalsa da farkın açılmasına izin vermedi. Telekom üçüncü çeyreği 54-62 önde bitirdi.
Final çeyreğinde hızlı olan Afyon Belediye farkı kapattı. Eşitliği sağlayan Afyon Belediye öne geçemedi. Son bölümde etkili olan Telekom maçın son kısmında iyi bir ivme yakaladı ve maçın sonunu getirdi. HDI Sigorta Afyon Belediyespor evinde oynadığı maçta Türk Telekom’a 84-89 mağlup oldu.
>> Kocatepe Haber Merkezi