• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Taşhan'da buluştu – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Taşhan'da buluştu – Kocatepe Gazetesi

Tadilatı tamamlanan Taşhan'ında gerçekleştirilen yemeğe Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Buthanettin Çoban, Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyeti ve Sporcular katıldı. Yemeğin ardından Afyon Belediyespor Kaptanı Hadi Özdemir, takım için getirilen kurbanı kesti. Kaptan Özdemir, Federasyon Kupası'nı kazasız bir şekilde atlatmaları temennisinde bulunuldu.HERKES SPORADESTEK VERMELİHerkesin spora destek vermesi gerektiğine vurgu [&hellip]

Tadilatı tamamlanan Taşhan’ında gerçekleştirilen yemeğe Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Buthanettin Çoban, Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyeti ve Sporcular katıldı. Yemeğin ardından Afyon Belediyespor Kaptanı Hadi Özdemir, takım için getirilen kurbanı kesti. Kaptan Özdemir, Federasyon Kupası’nı kazasız bir şekilde atlatmaları temennisinde bulunuldu.
HERKES SPORA
DESTEK VERMELİ
Herkesin spora destek vermesi gerektiğine vurgu yapan Vali Mustafa Tutulmaz, “İlimiz, spor alanında her geçen gün gelişerek, ilerleyerek hak ettiği yerlere ilerlemeye çalışıyor. Futbolda AFJET Afyonspor 2. Lig’de, basketbolda yine TBL’de, voleybolda Efeler Ligi’ndeyiz. İnşallah futbol ve basketbolda en üst liglere çıkarız. Spor artık sadece eğlence olarak değil, ilin tanıtımında da önemli bir etkisi olan etkinlikler. Bu sebepten ötürü herkes spora destek vermeli. Afyonkarahisar’ın benim de bir katkım olsun diyen herkes bu kulüplerimizi desteklemeli” dedi.
SPOR DESTEKLE ANLAM İFADE EDER
Sporun destekle anlam ifade ettiğini dile getiren Vali Tutulmaz, “Bugüne kadar emeği geçen kamu kurumlarımız daha ağırlıklı onlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız bugüne kadar maddi ve manevi destekleri ile katkı sağlıyorlar, yine bu davranışlarını devam ettirsinler. Spor ancak destekle bir anlam ifade eder, vatandaşlarımızı maçlara davet ediyoruz. Bizler de programlarımıza göre gelmeye çalışacağız” ifadesine yer verdi.
ÇOBAN TEŞEKKÜR ETTİ
Yaptığı konuşmasını teşekkür ederek tamamlayan Başkanı Çoban, “Bugün değerli Valimiz ile birlikte Afyon Belediyesporumuzun Federasyon Kupası öncesinde kulüp yöneticilerimiz ve sporcularımızın katılımları ile bir yemek düzenlendi. Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi başarılı bir sezon geçiririz ve inşallah Türkiye Basketbol Süper Ligi’ne adımızı yazdırırız. Ben başta Valimiz olmak üzere tüm kamu kurumlarımızı, iş adamlarımızı, vatandaşlarımızı saygı ile anıyor şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme