• Haberler
  • Spor
  • Keçiler son maçına çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Keçiler son maçına çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Yalova Grup Belediye'ye konuk olacak. Afyon Belediye bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Keçilerin bu maçtan galibiyetle ayrılması Play-Off maçlarındaki rakibini belirleyecek. Acıbadem Üniversitesi ile Play-Off için yarışan Afyon Belediye, Yalova maçından galibiyet almaması halinde Astra Grup Sakarya Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelebilir. Afyon Belediye'nin Yalova'yı [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Yalova Grup Belediye’ye konuk olacak. Afyon Belediye bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Keçilerin bu maçtan galibiyetle ayrılması Play-Off maçlarındaki rakibini belirleyecek. Acıbadem Üniversitesi ile Play-Off için yarışan Afyon Belediye, Yalova maçından galibiyet almaması halinde Astra Grup Sakarya Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelebilir. Afyon Belediye’nin Yalova’yı mağlup etmesi halinde ise Play-Off rakibi Bursaspor Durmazlar olacak.
ACIBADEM’İN RAKİBİ GELİŞİM KOLEJİ
Acıbadem Üniversitesi ise bu hafta sonu ligin 14. sırasında yer alan Gelişim Koleji ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan Acıbadem galibiyetle ayrılmak istiyor. Afyon Belediye ile birlikte 21 galibiyet ve 54 puanı bulanan Acıbadem bu maçta kazanmak ve Afyon Belediye’nin önüne geçmek için çaba gösterecek.
YALOVA 12. SIRADA
Afyon Belediyespor’un son hafta rakibi olan Yalova Grup Belediye ligin 12. sırasında yer alıyor. Ligde 33 maça çıkan Yalova Grup Belediye ligde kalmak için verdiği mücadelede 12 galibiyet 21 de mağlubiyet aldı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi 

Bakmadan Geçme