• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Selçuklu ile eşleşti – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Selçuklu ile eşleşti – Kocatepe Gazetesi

Normal sezonu 2 ila 9. sırada tamamlayan Bursaspor Durmazlar, Afyon Belediyespor, Selçuklu Belediyespor, Antalyaspor, Bahçeşehir Koleji, Bandırma Kırmızı, İstanbulspor Beylikdüzü ve Akhisar Belediye Play-Off oynamaya hak kazandı. Çeyrek Final karşılaşmaları sonunda Afyon Belediyespor, Bahçeşehir Koleji, Bursaspor Durmazlar ve Selçuklu Belediyespor rakiplerini mağlup ederek Yarı Final oynama hakkını elde etti. Yarı Finalde üç galibiyet alacak iki [&hellip]

Normal sezonu 2 ila 9. sırada tamamlayan Bursaspor Durmazlar, Afyon Belediyespor, Selçuklu Belediyespor, Antalyaspor, Bahçeşehir Koleji, Bandırma Kırmızı, İstanbulspor Beylikdüzü ve Akhisar Belediye Play-Off oynamaya hak kazandı. Çeyrek Final karşılaşmaları sonunda Afyon Belediyespor, Bahçeşehir Koleji, Bursaspor Durmazlar ve Selçuklu Belediyespor rakiplerini mağlup ederek Yarı Final oynama hakkını elde etti. Yarı Finalde üç galibiyet alacak iki takım finalde mücadele edecek. Final serisinde ise üç galibiyete ulaşacak ekip, normal sezonu lider tamamlayan Türk Telekom’un ardından gelecek sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek.

KEÇİLER İKİ MAÇTA EV SAHİBİ

Türkiye Basketbol Ligi’nde Play-Off Yarı Final programına göre Afyon Belediyespor basketbol takımı ilk iki maçında ev sahibi olarak mücadele edecek. Üçüncü maçta ise Konya’ya gidecek olan Keçiler 3 maç kazandığında bir üst tur olan Final Etabına terfi edecek.

YARI FİNAL ETABI TAKVİMİ

14 MAYIS PAZARTESİ

18.00 Afyon Belediyesi-Selçuklu Belediyesi

19.00 Bursaspor Durmazlar-Bahçeşehir Koleji

16 MAYIS ÇARŞAMBA

18.00 Afyon Belediyesi-Selçuklu Belediyesi

18.30 Bursaspor Durmazlar-Bahçeşehir Koleji

19 MAYIS CUMARTESİ

14.00 Bahçeşehir Koleji-Bursaspor Durmazlar

14.00 Selçuklu Belediyesi-Afyon Belediyesi

Bakmadan Geçme