Keçiler sahaya indi – Kocatepe Gazetesi

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Atatürk Spor Salonu'nda ilk antrenmanına çıktı. Yapılan ilk antrenmana Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş, Söz Alışveriş Merkezleri Sahipleri Ali Rıza Gürakar ve Mehmet Siper, AFJET Afyonspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Mühsürler ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.'SÖZ AVM BASKETBOLASPONSOR OLDU'Oyunculara konuşan Belediye [&hellip]

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor Atatürk Spor Salonu’nda ilk antrenmanına çıktı. Yapılan ilk antrenmana Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş, Söz Alışveriş Merkezleri Sahipleri Ali Rıza Gürakar ve Mehmet Siper, AFJET Afyonspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Mühsürler ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
“SÖZ AVM BASKETBOLA
SPONSOR OLDU”
Oyunculara konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sakatlıksız, başarı dolu ve sonunda şampiyonluk olan bir sezon olması temennisinde bulundu. Ardından Söz Alışveriş Merkezleri Sahipleri Ali Rıza Gürakar ve Mehmet Siper’in takıma sponsor olduğunu açıklayan Başkan Çoban, “Sizin huzurunda ilk defa açıklayacağız. Söz Alışveriş Merkezleri basketbol takımımıza sponsor oldu. Ali Rıza beye ve Mehmet Siper kardeşimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu sponsorluk, özellikle basketbol açısında çok önemli bir katkı olacak biliyorsunuz. Ali Rıza bey Söz AVM adında AFJET Afyonspor’un yaşadığı sıkıntıları çözmek adına çok önemli bir fedakarlık yaptı. Aynı fedakarlığı bugün basketbol takımı için de yerine getiriyor, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Söz AVM takımın bütçesinin yüzde 10’u kadar sponsorluk anlaşması yaptı. Bu da takım için çok güzel oldu” dedi.
“ATTIĞINIZ BASKET OLSUN”
Takıma ilk antrenmanda konuşma yapan Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş, “Aranızda geçen seneden bizimle olan arkadaşlarımız var, yeni gelen arkadaşlarımız var. Ben Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş, inşallah hep beraber başarılı bir sezon geçirerek hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız şanssızlığımızı kıracağız. Yeni sezonda attığınız basket olsun, sakatlıksız bir yıl geçirmenizi diliyorum” ifadesini kullandı.
GÜLYURT’TAN
BAKLAVA
Afyon Belediyespor’un ilk idmanına baklava gönderen Gülyurt Pastanesine teşekkür eden Başkan Çoban, Serkan’a Jamelle’ye kendisi baklava ikram etti. Başkan Çoban, Gülyurt’un kendisine has bir baklava ustası olduğuna dikkat çekti.  
Ziyaret gelen antrenman sonuna kadar oyuncuları izledi.

Bakmadan Geçme