Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Fuat Güçlüer
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

KEÇİLER SABIRLARI ZORLUYOR

Basketbol’da yaşananlar, spor kamuoyundan olumsuz tepki almaya başladı. Takımın sahada göstermeye çalıştığı performans tamam. Ama galibiyet olmaması da seyirciyi rahatsız ediyor. Tüm bunların üzerine bir de Tyrus McGee ve Marcos Knight’ın gitmesi Spor Basını’nın ortak tepkisini de neden oldu. Bizim de içinde bulunduğumuz Spor Basını’nın Basketbol takımında yaşananlarla ilgili görüşleri şöyle:
Keçilerin Özrü Kabahatinden beter………
Süper Ligden düşme tehlikesi yaşayan Afyon Belediye Basketbol takımının iki oyuncusu yönetim kurulunu kandırıp kendilerini boşa çıkarttı. Kulüp yönetimi, Sosyal medya açıklaması ile işi geçiştirmeye çalıştı.
Tahincioğlu Basketbol Süper ligde mücadele eden Afyon Belediye Spor, ligde oynadığı 13 maçtan normal sürede 3, uzatmada1 olmak üzere toplamda 4galibiyetalabildi. Takım 9mağlubiyetle 14. haftayı geride bırakırken 16 puan topladı ve ligin 13. Sırasında yer aldı.
EVİNDE OYNADIĞI 6 MAÇTAN
SADECE 2’SİNDE GALİBİYET ALDI…
Tüm Afyon halkının ve il protokolünün büyük desteğini arkasına almış Basketbol takımı sezon başında oldukça iddialı idi. Ancak ilk 6 haftada sadece tek galibiyet alması bu günlerin habercisi olmuştu.
Bugüne kadar başarısızlık ve kötü tabloya rağmen salonu sürekli dolduran taraftar basketbol kulübünden desteğini hiç eksik etmeyip takımın arkasında durdu.
Kulübünçok önemli iki oyuncusuTyrus McGee ve Marcos Knight gecikmişalacaklarınınocak ayında ödenmesini kabul ettiklerini kulüp yönetimine sözlü olarak beyan etmiş olmalarına rağmen sözleşmelerinden doğan haklarını kullanarak Afyon Belediye kulübünden ayrılmaları taraftarın sabrını tüketti.
Keçiler oynayacağı 4-5 maçı kazanmış olsa ligi hedeflediği yerde bitirme şansı olabilecekken kaybettiği oyuncular nedeniyle hem maddi olarak zarara girdi,hem de yerlerine transfer gerçekleştirmeleri mümkün olmayacağı için takımı büyük riske soktular.
Parkedeki başarısızlığa yönetim hataları eklenince taraftar bu duruma sert tepki gösterdi.
Taraftar “Para belediyeden, Otel belediyeden yapacakları doğru düzgün sözleşme… Şık şık takım giyip ortada gezinen profesyonel ekibe ve oyunculara cömert davranan yönetim, Afyon’un hayallerini ve kazanımlarını hafife almamalı” fikrinde birleşiyor.
MORAL VERMEYE
GİTTİLER-MORALLERİ BOZULDU
Afyon’u tarihinde ilk kez Süper Ligde yer alan basketbol takımına kavuşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vali Mustafa Tutulmaz daha önce planlanmış olmamasına rağmen takıma moral ziyaret gerçekleştirdikleri Perşembe gecesi, bu tatsız olayı öğrendiler.
İlimizdeki profesyonel futbol, basketbol ve voleybol kulüplerineçok büyük destek veren Vali Tutulmaz ve Başkan Çoban tesislerden moralsiz ayrıldılar.
Bunca problem yaşanırken Cuma günü üç beş kelimelik sosyal medya mesajı ile durumu kurtardıklarını zanneden Basketbol Yönetim Kurulu Üyeleri “Özrü Kabahatinden Beter” dedirtti.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER