• Haberler
  • Spor
  • Keçiler protokolü ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Keçiler protokolü ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi mücadele edecek olan Afyon Belediyespor'da yapılan Genel Kurul toplantısı sonrasında güçlenen Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Çetinbaş Başkanlığı'nda protokolü ziyaret etti.Hüseyin Çetinbaş Başkanlığı'ndaki Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar'a atanan Vali Mustafa Tutulmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.VALİ TUTULMAZ'AHAYIRLI OLSUN ZİYARETİVali Mustafa Tutulmaz'a Afyonkarahisar'daki Valilik görevinin hayırlı olmasını [&hellip]

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’da yapılan Genel Kurul toplantısı sonrasında güçlenen Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Çetinbaş Başkanlığı’nda protokolü ziyaret etti.
Hüseyin Çetinbaş Başkanlığı’ndaki Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar’a atanan Vali Mustafa Tutulmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
VALİ TUTULMAZ’A
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Vali Mustafa Tutulmaz’a Afyonkarahisar’daki Valilik görevinin hayırlı olmasını dileyen Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş, kulüp hakkında Vali Tutulmaz’a Afyon Belediyespor’u anlattı. Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan takıma yapılan transferler hakkında bilgilendirme yapan Çetinbaş, şuan kullanılan Atatürk Spor Salonu ve gelecek sezona yetişmesi beklenen Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Spor Salonu hakkında da Vali Tutulmaz ile görüş alışverişinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, Afyon Belediyespor’a ve Hüseyin Çetinbaş Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarılar diledi.
Afyon Belediyespor Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından ziyaret etti. Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
EMNİYET MÜDÜRÜ İLE TEKNİK
DETAYLAR KONUŞULDU
İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’i makamında ziyaret eden Başkan Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni sezon öncesinde güvenlik tedbirleri ile ilgili teknik konularda görüş alışverişinde bulundu. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen Spor Salonu hakkında bilgiler veren Çetinbaş, burada alınacak güvenlik tedbirleri hakkında Müdür Şen’den bilgiler aldı.
KULÜP TESİSLERİ DENETLENDİ
Afyonkarahisar Spor Kompleksi yanında bulanan Mustafa Abi Spor Salonu ve yanında inşaatı süren sporcu otelini inceleyen Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, tesisleri yerinde gördü. Yönetim Kurulu Üyeleri, Mustafa Abi Spor Salonu’nda kısa bir süre basketbol oynamayı da ihmal etmedi.  
SPOR SALONU
YERİNDE İNCELENDİ
Program dahilinde yapımı süren ve 30 Ağustos tarihinde yetişmesi beklenen Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 3 bin kişilik Spor Salonu’nu da inceleyen Yönetim Kurulu Üyeleri, inşaatı üstlenen yetkililerden bilgiler alarak zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından kullanılacak basketbol potalarının Federasyon kriterlerine uygunluğunu test etti.
“ÖNEMLİ
 İSİMLERİ DÂHİL ETTİK”
Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette bulunan Afyon Belediyespor Baş Antrenörü Can Sevim, takıma kazandırılan transferler ve takımda kalan isimler hakkında kısa bir değerlendirme yaptı. Yeni sezona sıkı ve sağlam bir şekilde girmek istediklerini ifade eden Teknik Adam Sevim, “Sezon başında öncelikle Türk transferlere yöneldik. Türk transferleri tamamladıktan sonra yabancı transferlere ağırlık verdik. Türk transferinde dört adet çok önemli isimlerle sözleşme imzaladık. 1. Lig tecrübesi olan, geçtiğimiz sene Play-Off oynamış önemli oyuncuları kadromuza dâhil ettik. Alper Özcan ile Altan Erol Gaziantep’te geçen yılı sezonu yedinci sırada bitirip Play-Off oynadılar. Aynı şekilde Avrupa Kupası’nda mücadele ettiler. Cevher Özer’in zaten kariyeri belli. Yıllarca Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlarda çok üst düzey oynadıktan sonra 1. Lig’den ziyade ilk defa geçen yıl Acıbadem’de forma giydi. Talat çok isteyerek ve uzun zamandır takip ettiğim bir oyuncuydu. Talat’ı da kadromuza dahil ettik ki Talat hem gençliği ile hem mücadeleci ruhu ile takıma çok katkı yapacağını düşündüğümüz bir uzun. Bunlardan sonra da yabancı transferine yöneldik. Jamelle Hagins İtalya’nın Venezia takımından, şampiyon olan takımdan kadromuza katıldı ki benim çok uzun zamandır takip çok önemli bir uzun. Bırakın bizim ligi bir üst ligde de süre alabilecek çok kaliteli bir isim. Son olarak da Marcos Knight ile anlaştık. Marcos Knight geçtiğimiz yıl Almanya’da başlayıp sayı kralıyken, İspanya’nın Zaragoza takımına transfer oldu orada da gerçekten iyi iş yaptı. Zaragoza ligde düşme kalma mücadelesi verirken, Zaragoza’nın ligde kalmasında önemli pay sahibi oldu” dedi.
“HÜCUMDA FARK VE
SAVUNMADA FARK YARATACAĞIZ”
Takımın hem hücumda hem de savunmada fark yaratacak bir takım olduğunun söyleyen Teknik Adam Sevim, “Genel olarak baktığımız zaman kalan oyuncularımızın zaten kalitesi belliydi. İki tane daha ekleme yapacağız takıma bir uzun, bir forvet pozisyonuna birer oyuncu daha alacağız. Onlarla ilgili de görüşlerimiz sürüyor. Bu takım, herkesin hücumda rahat sayı atamayacağı bir takım olacak. Kesinlikle tam sahada başlayarak kendi yarı sahamızda kimseye top vurdurmamayı hedefliyoruz oyuncularımın hepsi bu yetenek ve bu enerjiye sahip oyuncular. Yapacağımız savunmanın bizi lige çıkartacağını düşünüyorum. Açıkçası; hücumda mutlaka çok değerli silahlarımız var fakat savunma ile fark yaratacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme