• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Orman'ı yıkmayı bildi – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Orman'ı yıkmayı bildi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 33. haftasında deplasmanda OGM Ormanspor'a konuk oldu. Ligin ilk yarısında evinde konuk ettiği Ormanspor'a 65-69 mağlup olan Afyon Belediye deplasmanda ise rakibini 80-87 mağlup etmeyi bildi. Maça kötü başlayan Afyon Belediye ilk çeyreğin sonuna kadar eşitliği yakaladı. İkinci çeyrekte öne geçerek farkı artıran Afyon Belediye, [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 33. haftasında deplasmanda OGM Ormanspor’a konuk oldu. Ligin ilk yarısında evinde konuk ettiği Ormanspor’a 65-69 mağlup olan Afyon Belediye deplasmanda ise rakibini 80-87 mağlup etmeyi bildi. Maça kötü başlayan Afyon Belediye ilk çeyreğin sonuna kadar eşitliği yakaladı. İkinci çeyrekte öne geçerek farkı artıran Afyon Belediye, son çeyreğe 10 sayı önde başlamayı başardı. Son çeyrekte ise Afyon Belediye önce farkı artırdı ardından da Ormanspor yüklendi ama farkı eritip öne geçemedi. Afyon Belediyespor maçın sonunda 80-87 kazanan taraf oldu.
Maça hızlı başlayan OGM Ormanspor karşılaşmanın başında bulduğu üçlüklerle öne geçmeyi başardı. Orman’ın artırdığı farkı eritmeye başlayan Afyon Belediye ilk çeyrek sonunda 20-20 eşitliği yakaladı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediye 22 sayı bularak farkı artırdı. Ormanspor’dan ise bu çeyrekte 12 sayı geldi. İlk yarıyı Afyon Belediye 32-42 önde tamamladı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde iki ekipte aynı oranda sayı üretti. Afyon Belediye’den de Ormanspor’dan da 22’şer sayı geldi.
Son çeyreğe 54-64 önde başlayan Afyon Belediye çeyrek başında farkı artırdı. Afyon Belediye bu çeyrekte 23 sayı kaydederken bu sayıların çoğunu ilk 5 dakikada buldu. 26 sayı bulan Ormanspor ise son 5 dakikada çoğunluğu olmak üzere bulduğu sayılarla farkı eritmeye çalışsa da 7 sayı geride kaldı.
Afyon Belediye 80-87’lik skorla kazandığı maçtan sonra galibiyet sayısını 24’e çıkardı. OGM Ormanspor ise 16 galibiyette kaldı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme