Keçiler Marcos ve Cevit'le anlaştı

2017-18 futbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadel edecek olan Afyon Belediyespor Basketbol takımı transfer çalışmalarına devam ediyor. Afyon Belediye son olarak İtalya Şampiyonluğu’nu kazanan Reyer Venezia’nın uzun forvet oyuncusu Jamelle Hagins'le anlaştığını duyurmuştu. Şimdi de Almanya Basketbol Ligi ekiplerinden Sciense City Zena forması giyen gard Marcos Knight'ı renklerine bağlayan Afyon Belediyespor gelecek sezon iddialı bir [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadel edecek olan Afyon Belediyespor Basketbol takımı transfer çalışmalarına devam ediyor. Afyon Belediye son olarak İtalya Şampiyonluğu’nu kazanan Reyer Venezia’nın uzun forvet oyuncusu Jamelle Hagins’le anlaştığını duyurmuştu. Şimdi de Almanya Basketbol Ligi ekiplerinden Sciense City Zena forması giyen gard Marcos Knight’ı renklerine bağlayan Afyon Belediyespor gelecek sezon iddialı bir ekip kuruyor. Afyon Belediye’nin Marcos’la görüşme içinde olduğunu ve sözleşme imzalanacağını Gazeteniz Kocatepe duyurmuştu.
CANBERK CEVİT AFYON’DA
Afyon Belediye, Türk Telekom forması giyen 1997 doğumlu Canberk Cevit’le anlaştı. Canberk, geçen sezon 5 karşılaşmada 5.4 dakika forma giyerken 1.4 sayı, 0.4 ribaund, 0.6 asistlik performans sergiledi.
MARCOS KİMDİR?
Geçen sezon Sciense City Zena forması giyen gard Marcos Knight geride bıraktığımız sezonda sayı krallığını da elinde bulundurmuştu. Tecrübeli oyuncu 25 maçta 29 dakika forma giyerken, 18.2 sayı, 6.3 ribaund,3 asist ve 1.4 top çalma ile oynadı. 188 boyuncu 98 kilogram ve 89 doğumlu olan Marcos Middle Tennessee State Koleji’nden mezun oldu. Geçen sezon Tecnyconta Zaragoza’da İspanyol Ligi Endesa’da oynayan Marcos 6 maçta 11.2 sayı, 6.2 ribaund ve 2.2 asistle oynadı. Marcos ayrıca, 24 maçta çok etkileyici istatistikler kaydeden Science City Jena için Alman BBL’de oynadı. All-German Bundesliga’da yılın yeni geleni seçilen Marcos 3. Takım ve All-Star Oyunu’na seçildiği için kariyeri boyunca muhteşem bir sezon geçirdi. Geçmişteki başarılarının yanı sıra 2016’da 2. Bundesliga Pro A şampiyonluğu kazanan takımda forma giyen Marcos, All-German 2. Bundesliga Pro 2016’da Yılın Oyuncu seçildi. MLP Akademisyen Heidelberg ve Baunach gibi diğer Alman takımlarında da profesyonel olarak da forma giydi.

Bakmadan Geçme