• Haberler
  • Spor
  • Keçiler kupaya veda etti – Kocatepe Gazetesi

Keçiler kupaya veda etti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımların yer aldığı Federasyon Kupası'nda çeyrek final müsabakasında Nesine.com Eskişehir Basket'le karşılaşan Afyon Belediyespor rakibine mağlup oldu. 82-71'lik skorla rakibine mağlup olan Afyon Belediyespor bu skorla kupaya da veda etti. Afyonkarahisar'da oynanan Afyon Belediyespor Bandırma Kırmızı maçının tamamlandığı sırada Hakeme tepki gösteren Koç Mehmet Kabaran, Federasyonun verdiği tedbir kararıyla bu [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların yer aldığı Federasyon Kupası’nda çeyrek final müsabakasında Nesine.com Eskişehir Basket’le karşılaşan Afyon Belediyespor rakibine mağlup oldu. 82-71’lik skorla rakibine mağlup olan Afyon Belediyespor bu skorla kupaya da veda etti. Afyonkarahisar’da oynanan Afyon Belediyespor Bandırma Kırmızı maçının tamamlandığı sırada Hakeme tepki gösteren Koç Mehmet Kabaran, Federasyonun verdiği tedbir kararıyla bu maçta sahaya çıkmadı. Kabaran’ın yokluğunda ise takıma Yardımcı Antrenör Birol Özarslan koçluk yaptı.
Maça hızlı başlayan Eskişehir Basket takımı oldu. Afyon Belediyespor savunmasının açıklarını iyi yakalayan Eskişehir Basket ilk çeyreği 25-19 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe iki ekipte hızlı başladı. Afyon Belediye bu çeyrekte 20 sayı bulurken Eskişehir basket 19 sayı üretti. Afyon Belediye 1 sayı da olsa farkı azaltmayı başardı. Eskişehir Basket ilk yarıyı 44-39 önde tamamladı ve soyunma odasına önde girdi.
İkinci yarıya iki ekipte yine hızlı başladı. İki ekipte bu çeyrekte 21 sayı üretirken üçüncü çeyrek 65-60’lık skorla tamamlandı.
Son çeyrekte hızını artıran Eskişehir hem hücumda hem de savunmada başarılı bir performans sergiledi. İki ekibinde savunma ağırlık oynadığı bu çeyrekte Eskişehir 17 Afyon Belediye ise 11 sayı buldu.
Maçın sonunda 82-71’lik skorla kazanan Eskişehir olurken Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Hadi Özdemir 16 sayı 12 ribaund 3 asistle duble duble yapmayı başardı.

Bakmadan Geçme