• Haberler
  • Spor
  • Keçiler kaybetmeye devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Keçiler kaybetmeye devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı düşme potasından uzaklaşmak isteyen Petkim'e konuk oldu. Deplasmanda oynadığı maçta rakibine 87-78 mağlup olan Afyon Belediyespor bir üst lige çıkma hedefi yolunda da 9. mağlubiyetini aldı.Maça hızlı başlayan ekip Petkim oldu. Petkim yakaladığı 17-5'lik seri ile farkı araladı. Ardından Afyon Belediyespor'un yeni yabancısı Pullen ağırlığını koydu [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı düşme potasından uzaklaşmak isteyen Petkim’e konuk oldu. Deplasmanda oynadığı maçta rakibine 87-78 mağlup olan Afyon Belediyespor bir üst lige çıkma hedefi yolunda da 9. mağlubiyetini aldı.
Maça hızlı başlayan ekip Petkim oldu. Petkim yakaladığı 17-5’lik seri ile farkı araladı. Ardından Afyon Belediyespor’un yeni yabancısı Pullen ağırlığını koydu ve ilk çeyrek 19-18 Petkim üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediye olsa da çeyrek sonuna kadar Petkim, Afyon potasını aşındırdı. İkinci çeyreğin sonuna kadar Petkim farkı 12 sayıya çekmeyi başardı ve ilk yarıyı 48-38 önde tamamladı.
Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan yine Afyon Belediye oldu. Farkı 6 sayıya çeken Afyon Belediye’de yeni yabancı Pullen teknik faul alınca oyunun kontrolü yine Petkim’e geçti. Pektim farkı 14 sayıya çekse de Afyon Belediye çeyrek sonunda farkı 7’ye çekmeyi başardı. Petkim son çeyreğe 69-62 önde girdi.
Son çeyreğe Afyon Belediye hızlı başlayan ekip oldu. Afyon Belediye kalan son 6 dakikaya 3 sayı geride girdi. 74-71’lik skorla devam eden maçta farkın eridiğini gören Petkim ağırlığı koyarak farkı artırdı. Maçın sonunda 87-78 mağlup olan Afyon Belediye 9 sayı farkla maçı rakibine verdi.

Bakmadan Geçme