Keçiler Karesi'yi de mağlup etti

Afyonkarahisar'da yapılan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesispor, Yalova Belediyespor ve Afyon Belediyespor karşı karşıya geldi. Afyon Belediyespor ilk maçında Yalova Belediyespor'u 81-51 mağlup ederek ilk maçını galibiyetle tamamlamayı başardı. İkinci maçında Karesispor ile karşı karşıya gelen Afyon Belediyespor rakibi Karesispor'u 86-60 mağlup ederek turnuvayı tamamladı.Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor ilk çeyreğe [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesispor, Yalova Belediyespor ve Afyon Belediyespor karşı karşıya geldi. Afyon Belediyespor ilk maçında Yalova Belediyespor’u 81-51 mağlup ederek ilk maçını galibiyetle tamamlamayı başardı. İkinci maçında Karesispor ile karşı karşıya gelen Afyon Belediyespor rakibi Karesispor’u 86-60 mağlup ederek turnuvayı tamamladı.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor ilk çeyreğe hızlı bir giriş yaptı. Rakibinin ataklarında başarılı bir savunma performansı sergileyen Keçiler ilk çeyreği 27-16 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan yine Afyon Belediye oldu. Bu çeyrekte 22 sayı bulan Keçilere Karesi’den yine 16 sayı ile cevap geldi. İlk yarıyı Afyon Belediye 49-32 önde tamamladı.
Üçüncü çeyreğe ilk yarının üstünlüğü ile başlayan Afyon Belediye farkı artırarak maça devam etti. Üçüncü çeyrekte Afyon Belediye yine 22 sayı bularak hanesindeki sayıyı 71’e çıkardı. Karesi ise Afyon Belediye potasında etkili olamadığı bu çeyrekte 12 sayı buldu.
Son çeyreğe Afyon Belediye 71-44 üstün başladı. Maçı kontrolü altına alan Afyon Belediye farkı artırmak için yüklenmedi. Keçiler son 10 dakikada 15 sayı kaydetti. Karesi ise bu çeyrekte bulduğu 16 sayı ile maçı tamamladı. Maçın sonunda 86-60’lık skorla maçı kazanan ekip Afyon Belediyespor oldu.

Çoban’dan Karesi’ye plaket

Afyonkarahisar’da yapılan Afyon Zafer Kupası Basketbol Turnuvası’na katılan Karesispor’a Belediye Başkanı Burhanettin Çoban katılımları için teşekkür plaketi takdim etti

Afyonkarahisar’da yapılan Afyon Zafer Kupası Basketbol Turnuvası’na katılan Karesispor’a Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, teşekkür plaketi takdim etti. Turnuvaya katılan Karesispor’a teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Belediyespor’un Karesispor ile oynadığı maçın devre arasında Karesispor adına Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen’e teşekkür plaketi takdim etti.

Bakmadan Geçme