• Haberler
  • Spor
  • Keçiler İzmir'e gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Keçiler İzmir'e gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 4. haftasında deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak. Maçta kazanmak isteyen Afyon Belediyespor galibiyet alması halında 5'e çıkaracak. Ligde Bahçeşehir Koleji mağlubiyeti bir de Tofaş galibiyeti bulanan Afyon Belediyespor bir de maç eksiği ile Karşıyaka'ya gidecek. Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Keçiler'in istatistikleri Karşıyaka'dan üstün. Karşıyaka [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 4. haftasında deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya konuk olacak. Maçta kazanmak isteyen Afyon Belediyespor galibiyet alması halında 5’e çıkaracak. Ligde Bahçeşehir Koleji mağlubiyeti bir de Tofaş galibiyeti bulanan Afyon Belediyespor bir de maç eksiği ile Karşıyaka’ya gidecek. Maçtan galibiyet ile ayrılmak isteyen Keçiler’in istatistikleri Karşıyaka’dan üstün. Karşıyaka maç başına ortalama 67 sayı üretirken Afyon Belediye 87.5 sayı ortalamasını elinde bulunduruyor. Bir maç fazlası bulunan Karşıyaka’nın 1 galibiyeti 2 de mağlubiyeti var. Karşıyaka son oynadığı maçtan 89-84 galip ayrılırken bu maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda mağlup etmişti. Ligin ikinci haftasında Beşiktaş’a konuk olan Karşıyaka oynadığı maçta Beşiktaş’a 61-57 mağlup oldu. Ligin ilk maçında ise Tofaş’a 55-82 mağlup olan Karşıyaka evinde oynayacağı maçta Afyon Belediyespor’u mağlup etmek istiyor.
MAÇTA KESERATAR GÖREV ALACAK
İzmir’de oynanacak olan Pınar Karşıyaka Afyon Belediyespor karşılaşmasında Baş Hakem olarak tecrübeli hakem Mehmet Keseratar görev yapacak. Keseratar’a ise Kaan Büyükçil ve Polat Parlak yardımcılık yapacak.

Bakmadan Geçme