Keçiler ilk maçta mağlup: 78-71

Ligin ilk maçında deplasmanda Gaziantep Basketbol'a konuk olan Afyon Belediyespor basketbol takımı, rakibine 78-71 mağlup oldu   Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin ilk maçında Gaziantep Basketbol'a konuk oldu. Üstünlüğün sürekli olarak el değiştirdiği maçın sonunda sayı üretemeyen Afyon Belediye, maçı kaybetti. İlk çeyrekte iki takım da temkinli bir şekilde hem savunma yaptı [&hellip]

Ligin ilk maçında deplasmanda Gaziantep Basketbol’a konuk olan Afyon Belediyespor basketbol takımı, rakibine 78-71 mağlup oldu

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin ilk maçında Gaziantep Basketbol’a konuk oldu. Üstünlüğün sürekli olarak el değiştirdiği maçın sonunda sayı üretemeyen Afyon Belediye, maçı kaybetti.
İlk çeyrekte iki takım da temkinli bir şekilde hem savunma yaptı hem de hücuma geçti. İlk çeyreği Afyon Belediyespor’un 17-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte hücumda daha etkili olan Gaziantep öne geçti. Ürettiği sayılarla farkı da artıran Gaziantep ilk yarıyı 44-38 önde tamamladı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Afyon Belediyespor hücumda etkili oldu. Önce farkı kapatan Afyon Belediye sonra farkı açtı. Afyon Belediye’nin farkını kapatmakta zorlanan Gaziantep, eşitliği yakaladığı anda üçüncü çeyrek tamamlandı. 57-57 ile başlayan son çeyreğe iki takımda sert savunma ile başladı. İlk 3-4 dakikada 5 faul hakkını dolduran Gaziantep, Afyon Belediye’nin öne geçmesini engelleyemedi. 68-62 ile öne geçen Afyon, yaklaşık 5 dakika boyunca 3 sayı üretti. Gaziantep ise 16 sayı üreterek maçı 78-71 kazandı.

Bakmadan Geçme