Keçiler ilk maçına deplasmanda çıkacak

2018-19 basketbol sezonunda tarihinde ilk kez Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin ilk maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ne konuk olacak. Fikstür çekiminde ilk maçında ev sahibi olan Afyon Belediyespor Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nun eksikleri nedeniyle ilk maçına deplasmanda çıkacak. Oynayacağı ilk maçında geçen sezonun Play-Off ikincisi olarak lige [&hellip]

2018-19 basketbol sezonunda tarihinde ilk kez Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin ilk maçında deplasmanda Bahçeşehir Koleji’ne konuk olacak. Fikstür çekiminde ilk maçında ev sahibi olan Afyon Belediyespor Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun eksikleri nedeniyle ilk maçına deplasmanda çıkacak. Oynayacağı ilk maçında geçen sezonun Play-Off ikincisi olarak lige çıkan Bahçeşehir Kolejine karşı oynayacak olan Afyon Belediyespor kazanmak istiyor. Son iki hazırlık maçında Beşiktaş Sompo Japan ve Darüşşafa ile karşılaşan Afyon Belediyespor, Afyonkarahisar’da çalışmalarına devam ediyor. Sezonun ilk maçında Bahçeşehir Koleji’ni mağlup ederek avantaj kazanmak isteyen Afyon Belediyespor kazanması durumunda hanesine 2 puan yazdıracak. Maçta oluşan farka göre de lig sıralamasındaki yeri belli olacak.
5 Ekim Cuma günü Afyon Belediyespor ile Bahçeşehir Koleji arasındaki karşılaşma, iki kulübün karşılıklı anlaşması sonrasında Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda saat 19.00’da oynanacak.

Bakmadan Geçme