• Haberler
  • Spor
  • Keçiler ilk antrenmana çıktı – Kocatepe Gazetesi

Keçiler ilk antrenmana çıktı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sabah saatlerinde Belediye'nin yeni tesisinde fitness çalışması yapan Keçiler, akşam saatlerinde de Atatürk Spor Salonu'nda kondisyon antrenmanı yaptı. Antrenman öncesinde yeni sezona başladıklarını belirten Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, 'Bu sene hem yönetim hem de kulüp olarak bu takımı bir üst [&hellip]

2016-17 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sabah saatlerinde Belediye’nin yeni tesisinde fitness çalışması yapan Keçiler, akşam saatlerinde de Atatürk Spor Salonu’nda kondisyon antrenmanı yaptı. Antrenman öncesinde yeni sezona başladıklarını belirten Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, “Bu sene hem yönetim hem de kulüp olarak bu takımı bir üst lige çıkarmaya hepimiz çok inandık. O yüzden sağ olsun yönetim iyi bir takım kurabilmem için bana iyi bir bütçe sağladı. Ben de hem oyunculularına hem de karakterlerine inandığım oyuncular ile yola çıkmak istedim ve hepsini de Afyon Belediyespor’a kazandırdık. Hedefimiz Süper Lige çıkmak, bunun dışında başka bir düşüncemiz yok. Buradaki herkesin de zaten hedefi Süper Lige çıkmak, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya geleceğiz” ifadesine yer verdi.
“İKİ YABANCI TRANSFERİMİZ OLACAK”
İki yabancı oyuncu transferi olacağına dikkat çeken Koç Kabaran, “Bizim için bu sene lige çıkmasak da olur şeklinde bir düşüncemiz yok. bizim bu sezonki hedefimiz lige çıkmak. Yabancı uyruklu iki tane daha transferimiz olacak. Fakat çalışmalarımız sürüyor ve kesinleşen bir durum söz konusu değil en kısa zamanda onlar da aramıza katılacaklar” şeklinde konuştu.
“TARAFTAR BİZİM İÇİN
 BU SENE DAHA DA ÖNEMLİ”
Taraftar desteğine bu sene daha çok ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Kabaran, “Taraftar bizim için bu sene daha da önemli. Geçtiğimiz sezon ben çok mutlu oldum. Biz bir sürü maçı kapalı oynadık, taraftarımızın desteği bizim için çok önemli zaten buraya gelen takımlar da bunu görüyorlar. Biz her zaman evimizde farklı oynuyoruz. Fakat bu desteğin bu sene daha da artması lazım taraftarımızın destekleri çok önemli bizim için” dedi.
İÇ’TEN 3 OYUNCUYLA DEVAM
Kabaran, “Geçtiğimiz sezondan kadromuzda Eren Ocaktürk, İbrahim Gürsan ve Orçun Tunca var. İki yabancı oyuncu transferimiz dışında herhangi bir transfer yapmamız söz konusu değil. Şu anda 11 kişiyiz ve iki oyuncumuz da geldiği zaman, 13 kişi ile sezona başlayacağız” dişe konuştu.
“YABANCI OYUNCULAR YAKINDAN TANIDIĞIM OYUNCULAR”
Voleybol takımında gelmeyen oyuncunun olduğunu, Amerikalı oyuncularda sorun olup olmayacağı konusundaki soruya cevap veren Kabaran, “Bizi etkileyen bir durum söz konusu değil. Hiçbir sıkıntımız olmadı ve kadromuza katılacak yabancı oyuncular benim yakından tanıdığım oyuncular. Hiçbir sıkıntı yaşamadık” ifadesini kullandı.
KABARAN’A YENİ YARDIMCILAR GELDİ
Afyon Belediyespor’da Başantrenör görevini yürütün Mehmet Kabaran’ın çalışmalarında yardımcılık yapacak ekipte yeni isimlerde bulunuyor. Teknik kadroda geçen seneden takımda bulanan Yardımcı Antrenör Birol Özarslan yine görevine devam ediyor. Geçen sezon alt yapı antrenörlüğü görevinde bulanan Fazıl Uluçelik bu sezon Kabaran’a yardımcı antrenörlük görevine getirildi. Ayrıca hem yardımcı antrenör hem de kondisyoner olan Gökhan Şengönül de çalışmalarla birlikte görevine başladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme