Keçiler, Havsa ile anlaştı

HDI Sigorta Afyon Belediyespor 4 sezon boyunca NCAA'da forma giyen 24 yaşındaki oyun kurucu Ege Havsa ile her konuda anlaşmaya vardı ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan HDI Sigorta Afyon Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında, son olarak NCAA'de forma giyen 24 yaşındaki oyun kurucu Ege Havsa ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Rice Owls [&hellip]

HDI Sigorta Afyon Belediyespor 4 sezon boyunca NCAA’da forma giyen 24 yaşındaki oyun kurucu Ege Havsa ile her konuda anlaşmaya vardı

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan HDI Sigorta Afyon Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında, son olarak NCAA’de forma giyen 24 yaşındaki oyun kurucu Ege Havsa ile anlaştı.
Geçtiğimiz sezon Rice Owls takımıyla NCAA’de mücadele eden Ege, çıktığı 25 maçta 4.6 sayı, 2.3 ribaund ve 3.0 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
Anadolu Efes altyapısından yetişen Ege Havsa üç sezon (2013-2016) Pertevniyal’da forma giydi. 2016-2018 yılları arasında iki sezon NCAA’da Fordham Üniversitesi’nin formasını giyen Ege Havsa, 2018-2020 yılları arasında NCAA’da Utah Valley Üniversitesi’nde ter döktü.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme