Keçiler haftanın takımı oldu

HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı ilk hafta maçları sonunda 'Haftanın takımı' seçildi   ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden HDI Afyon Belediyespor, Gaziantep basketbol karşısında aldığı galibiyet ile dikkatleri üzerine çekti. Basketfaul.com'un yaptığı değerlendirmede, 'Hazırlık döneminin en iyileri arasında gözüken ve 60’lı sayılar yiyen Gaziantep’in, sezonu geç açan, sadece 2 hazırlık maçı yapabilen HDI [&hellip]

HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı ilk hafta maçları sonunda “Haftanın takımı” seçildi

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Afyon Belediyespor, Gaziantep basketbol karşısında aldığı galibiyet ile dikkatleri üzerine çekti. Basketfaul.com’un yaptığı değerlendirmede, “Hazırlık döneminin en iyileri arasında gözüken ve 60’lı sayılar yiyen Gaziantep’in, sezonu geç açan, sadece 2 hazırlık maçı yapabilen HDI Afyon Belediyespor karşısında evinde rahat kazanmasını bekleyenler yanıldı. Kadrosunu geç kurmayı, diğerlerinden çok sonra çalışmaya başlamayı ritüel haline getiren ama bunu rakipleri tarafından tanınmayarak avantaja çeviren HDI Sigorta Afyon, son saniyede Shannon Shorter’ın, 36 sayıyla oynayan Queentin Peterson’a yaptığı blokla kazandı. Gaziantep daha güçlü olan yerli rotasyonundan yararlanamayınca Afyon oyunu dengeledi. Bu maçın ilk yarısındaki anlamsız 45 serbest atış ise genel olarak başarıyla geçen hakem yönetimine gölge düşürdü. Özellikle genç hakemlerin sezona iyi başlamaları sevindirici idi.” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca değerlendirmelerin sonunda da “Haftanın Enleri Köşesi” daha çok dikkat çekti. Afyon Belediyespor “Haftanın Takımı” Afyon Belediye’den Ayberk Olmaz “Haftanın Altın Karması”nda yer aldı. “Haftanın Koçu” Faruk Beşok, “Haftanın Oyuncusu” Afyon Belediye’den Shannon Shorter, “En Az Serbest Atış Kullanan Takımı” Afyon Belediye olarak “Haftanın Enleri”nde yer aldı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme