Keçiler Hâdi ile Akhisar'ı rahat geçti

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 29. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk etti. İlk çeyreği rakibine teslim eden Keçiler, ikinci, üçüncü ve son çeyreği önde tamamlayarak maçı 74-67 kazandı.İlk çeyreğe iki ekipte hızlı başladı. Afyon Belediye başabaş götürdüğü ilk çeyreğin son anlarında farkı yedi ve tekrar kapattı.23-20'lik skorla ikinci çeyreğe üstün başlayan [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 29. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk etti. İlk çeyreği rakibine teslim eden Keçiler, ikinci, üçüncü ve son çeyreği önde tamamlayarak maçı 74-67 kazandı.
İlk çeyreğe iki ekipte hızlı başladı. Afyon Belediye başabaş götürdüğü ilk çeyreğin son anlarında farkı yedi ve tekrar kapattı.
23-20’lik skorla ikinci çeyreğe üstün başlayan Akhisar Belediyespor 10 dakikalık çeyreğin 6 dakikasında sayı bulamadı. 6 dakikada Afyon Belediye ise 5 sayı üretti ve öne geçti. Afyon Belediye 36-31 önde tamamladı.
Üçüncü çeyrekte Afyon Belediye farkı aralamaya başladı. Afyon Belediye 12 sayıya kadar farkı yükseltti ve çeyrek sonunda 56-44’lük üstünlükle son çeyreğe önde başladı.
Son çeyrekte Akhisar Belediye farkı 4 sayıya kadar çekse de Hadi Özdemir farkın artmasını sağladı. Afyon Belediye maçın sonunda 74-67 kazanan taraf oldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme