• Haberler
  • Spor
  • Keçiler farklı kazandı: 83-65 – Kocatepe Gazetesi

Keçiler farklı kazandı: 83-65 – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 20. haftasında evinde Karesispor'u konuk etti. İlk çeyrekte oluşturduğu farkı maçın sonuna kadar artıran Afyon Belediyespor 18 sayılık farkla rakibini mağlup etmeyi başardı. Ligin 20. haftasında 16. galibiyetini alan Afyon Belediyespor ikinci sıradaki yerini korudu.Afyon Belediye rakibine karşı asistte 20-7 üstünlük sağladı. Karesispor tek yabancı ile oynarken [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 20. haftasında evinde Karesispor’u konuk etti. İlk çeyrekte oluşturduğu farkı maçın sonuna kadar artıran Afyon Belediyespor 18 sayılık farkla rakibini mağlup etmeyi başardı. Ligin 20. haftasında 16. galibiyetini alan Afyon Belediyespor ikinci sıradaki yerini korudu.
Afyon Belediye rakibine karşı asistte 20-7 üstünlük sağladı. Karesispor tek yabancı ile oynarken Afyon Belediye ise ikinci çeyrekten sonra yabancılarını yedek kulübesinde bekletti.
İlk çeyrekte oldukça hızlı bir oyun çıkaran Afyon Belediye, rakibine karşı son 26 saniyede 9-0’lık seriyi yakaladı. İlk çeyreği 30-21 önde tamamlayan Afyon Belediye ikinci çeyreğe 9 farkla başladı.
İkinci çeyrekte de hızlı olan Afyon Belediye 6 dakikada 9, Karesi ise 10 sayı üretti. Karesi’nin hızını düşürmek için yüklenen Afyon Belediye 4 dakikada skoru 44-33’e getirdi. Afyon Belediye ilk yarıya da 49-33’lik skorla önde tamamladı.
İkinci yarının ilk çeyreğine 16 sayı farkla başlayan Afyon Belediye bu çeyrekte 13 sayı buldu. Rakibinden ise 12 sayı ile cevap geldi. Son çeyreğe Afyon Belediye 62-45 önde başladı.
Son çeyrekte toplamda 21 sayı bulan Afyon Belediye’ye, Karesispor’dan 10 sayı ile cevap geldi. Maçın sonunda 83-65 kazanan Afyon Belediye hanesine 2 puan daha yazdırdı.

Bakmadan Geçme