Keçiler EN’lerde yer aldı

HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı Galatasaray maçından sonra haftanın takımı seçilirken Koç Can Sevim haftanın koçu, Afyon Belediye’nin oyuncusu Crıstopher Taylor Wrıght da listede yer aldı   ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor, 12. hafta maçında evinde Galatasaray’ı 97-80 mağlup etmişti. Lig’de 12. hafta mücadeleleri 2 maç dışında tamamlandı. Anadolu [&hellip]

HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı Galatasaray maçından sonra haftanın takımı seçilirken Koç Can Sevim haftanın koçu, Afyon Belediye’nin oyuncusu Crıstopher Taylor Wrıght da listede yer aldı

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor, 12. hafta maçında evinde Galatasaray’ı 97-80 mağlup etmişti.
Lig’de 12. hafta mücadeleleri 2 maç dışında tamamlandı. Anadolu Efes ile Frutti Extra Bursaspor ve Tofaş ile Aliağa Petkim maçları pozitif vakalar nedeniyle ertelendi. Hafta sonunda oynanan 6 karşılaşmanın 5’ini ev sahibi takımlar kazanırken deplasmanda kazanan tek takım ise bu hafta Beşiktaş oldu. 6 karşılaşmanın oynandığı ING Basketbol Süper Ligi’nde 12. haftanın ardından ligde HDI Sigorta Afyon Belediyespor geniş yer buldu. Galatasaray karşısına hücum ağırlıklı 5 ile çıkan HDI Sigorta Afyon Belediyespor ortaya koyduğu agresif savunma ve hücumdaki etkili oyunu ile rakibini 97-80 mağlup ederek haftayı galibiyetle tamamladı. Keçiler ligde de 6. galibiyetini elde etti.
Galatasaray karşısında aldığı galibiyet ve ortaya koyduğu oyunla HDI Sigorta Afyon Belediyespor haftanın takımı seçilirken HDI Sigorta Afyon Belediyespor’un başantrenörü Can Sevim ise haftanı koçu seçildi.
Galatasaray karşısında 97 sayı üreten HDI Sigorta Afyon Belediyespor yine haftanın en fazla sayı üreten takım olarak haftayı kapattı. Galatasaray ise haftanın en fazla top kaybeden takımı oldu. 12. haftanın en iyi yabancı oyunculardan kurulu altın karmasında yer alan Crıstopher Taylor Wrıght maçta 40 dakika süre aldı. 27 sayı üreten Wrıght maçın da en skorer ismi olarak yine haftaya adını yazdırmayı başardı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme