• Haberler
  • Spor
  • Keçiler Elegar'a teşekkür etti – Kocatepe Gazetesi

Keçiler Elegar'a teşekkür etti – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor'un başarılı pivotu Frank Elegar, Tofaş kadrosuna geçti.Sezona Rusya ekibi Lokomotiv Kuban'da başlayan, Ekim ayından bu yana ise BSL'de Afyon Belediyespor forması giyen 1986 doğumlu ve 2.08 boyundaki tecrübeli pivot, geçen sezon EuroCup'ta final oynayan Kuban'da 9.9 sayı, 6.2 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı.Afyon Belediyespor ile Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor’un başarılı pivotu Frank Elegar, Tofaş kadrosuna geçti.
Sezona Rusya ekibi Lokomotiv Kuban’da başlayan, Ekim ayından bu yana ise BSL’de Afyon Belediyespor forması giyen 1986 doğumlu ve 2.08 boyundaki tecrübeli pivot, geçen sezon EuroCup’ta final oynayan Kuban’da 9.9 sayı, 6.2 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı.
Afyon Belediyespor ile Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maçta son kez Afyon formasını giyen Elegar, mücadelede 10 sayı, 6 ribaunt, 2 asiste imza attı.
Bursa’ya giderek sağlık kontrolünden geçen Frank Elegar’ın kontrollerinde herhangi bir soruna rastlamadı. Resmi sözleşmeye imza atan Elegar, Tofaş’ta 15 numaralı formayı giyecek.
ELEGAR 7 MAÇTA FORMA GİYDİ
Afyon Belediyespor’dan ayrılarak Tofaş ile anlaşan Frank Elegar Keçilerin formasıyla, Bahçeşehir Koleji, Tofaş, Pınar Karşıyaka, Galatarasay, Darüşşafaka Tekfen, Banvit ve Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçlarında görev aldı.
PİVOT ARAMALARI BAŞLADI
Afyon Belediyespor basketbol takımı Frank Elegar’dan boşalan pivot mevkiine takviye yapmak için çalışmalara başladı. Jamelle Hagins’in de sakatlığının bulunması ile birlikte yabancı pivot mevkiinde oluşan boşlukta Edgaras Zelıonıs’e büyük iş düşecek. Ayrıca hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe ve bir hafta sonra oynanacak olan Türk Telekom maçlarına acil pivot takviyesi yapılması gerekiyor.
KEÇİLERDEN VEDA AÇIKLAMASI
Kulübe veda eden Elegar için sosyal medyadan açıklama yapan Afyon Belediyespor’dan “Kulübümüze yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı Frank Elegar’a teşekkür ederiz! Spor yaşamında ve yeni kulübü TOFAŞ’ta başarılar dileriz.” ifadesine yer verildi.

Bakmadan Geçme