Keçiler DAÇKA'yı bekliyor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor, 19. haftasında evinde Darüşşafaka (DAÇKA) Tekfen'i konuk edecek. Oyuncularının sakatlığında DAÇKA'ya 102-77 mağlup olmuştu. Keçiler 102-77 rövanşını almak istiyor   ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor, 19. haftasında evinde Darüşşafaka (DAÇKA) Tekfen'i konuk edecek. Oyuncularının sakatlığında haftada DAÇKA ile karşılaşan Keçiler, o maçta 102-77 mağlup olmuştu. Keçiler o maçın rövanşını [&hellip]

HDI Sigorta Afyon Belediyespor, 19. haftasında evinde Darüşşafaka (DAÇKA) Tekfen’i konuk edecek. Oyuncularının sakatlığında DAÇKA’ya 102-77 mağlup olmuştu. Keçiler 102-77 rövanşını almak istiyor

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor, 19. haftasında evinde Darüşşafaka (DAÇKA) Tekfen’i konuk edecek. Oyuncularının sakatlığında haftada DAÇKA ile karşılaşan Keçiler, o maçta 102-77 mağlup olmuştu. Keçiler o maçın rövanşını farklı galibiyetle almak istiyor.
TOFAŞ’ı deplasmanda son saniye basketiyle 83-85 mağlup ederek galibiyet serisini 3’e çıkaran Afyon Belediye 5. sıradaki yerini korumayı başardı. Afyon Belediye ligin ilk yarısında 25 sayı farkla en farklı mağlubiyetini aldığı maçın rövanşında Darüşşafaka Tekfen’i mağlup ederek hem rövanşı almak hem de sıralamadaki yerini korumak istiyor.
Ligin ilk yarısında Kaırys ve Wright’in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği, Paco Cruz’un ise sakatlandığı maçta rakibine 102-77 mağlup olmuştu. Ligde geride kalan 18 haftada kaybedilen 8 maç arasında en farklı mağlubiyetini Darüşşafaka Tekfen’den alan Keçiler bu kez tam kadroyla sahada olacak.
Hafta başından bu yana oyuncularıyla yakından ilgilenen ve Darüşşafaka Tekfen maçını kazanma adına saha içi organizasyonlar konusunda yoğun bir çalışma içerisine giren Koç Can Sevim, “Ligde kalan her maç bizim için çok değerli. Düşük bütçeli takımların hedefi ligde kalmak ama bizim hedefimiz Play-Off turuna kalmak. Avrupa kupalarına da katılma hayalimiz var, ama önce ligi Play-Off içinde tamamlamalıyız. Rakibimizi de iyi analiz ettik. İlk yarıda kaybettiğimiz maçın rövanşını alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.
Afyon Belediye, DAÇKA’yı yarın saat 15.15’te Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda ağırlayacak. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme