Keçiler bu kez galip:

73-68Rakiplerini bir bir elinden kaçıran Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ligin 5. haftasında kendi evinde Beşiktaş Sompo Sigorta’yı 73-68 mağlup etti   ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ligin 5. haftasında kendi evinde Beşiktaş Sompo Sigorta’yı konuk etti. Maça etkili hücumlarla başlayan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, 3. dakikayı 7-2 önde geçti. Crawford, [&hellip]

73-68Rakiplerini bir bir elinden kaçıran Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ligin 5. haftasında kendi evinde Beşiktaş Sompo Sigorta’yı 73-68 mağlup etti

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ligin 5. haftasında kendi evinde Beşiktaş Sompo Sigorta’yı konuk etti. Maça etkili hücumlarla başlayan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, 3. dakikayı 7-2 önde geçti. Crawford, Zanna, Aldridge ve Hrovat ile pota altından skor üretmeye devam eden Afyon Belediye, ilk çeyreği 18-12 üstün tamamladı.
İkinci periyoda iyi başlayan Beşiktaş Sompo Sigorta, 14. dakikada 23-23 eşitliği yakaladı. çabuk toparlanan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, Crawford, Davis JR, Zanna ve Aldridge ile bulduğu sayılarla soyunma odasına 39-36 önde gitti.
İkinci yarıya sert savunmayla başlayan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, Hrovat ve Davis JR ile bulduğu sayılarla 23. dakikayı 44-38 önde geçti. Beşiktaş Sompo Sigorta, dış atışlardan bulduğu basketlerle 25. dakikada skoru 44-44’te tekrar eşitledi. Beşiktaş, aynı dakika içerisinde Theodore’un pota altından bulduğu sayıyla 44-46 öne geçti. Karşılıklı basketlerle devam eden periyodun son anlarında Crawford ile 3 sayı çizgisinin gerisinden skor üreten Afyon Belediyespor, final çeyreğine 53-50 önde girdi.
Son periyoda savunmada iyi başlayan Afyon Belediye, Beşiktaş karşısında 33. dakikayı 58-52 önde geçti. Beşiktaş, Djurisic, Birkan Batuk ve Burak Can Yıldızlı ile pota altından sayılar buldu ve bitime 2 dakika kala skoru yeniden 64-64’te eşitledi. Son bölümde Crawford ve Davis JR’ın sayılarıyla skor üstünlüğünü tekrar ele geçiren Afyon Belediyespor, işi maç topuna bırakmadan 73-68 galibiyet almayı başardı.

Bakmadan Geçme